Haberler

Sakatlıklar peşini bırakmıyor! Galatasaray'da Sacha Boey, Çaykur Rizespor maçında yok

Güncelleme:

Galatasaray'da Sacha Boey uzun süren sakatlığın ardından Marsilya maçıyla sahalara dönmüştü. Karşılaşmada iyi bir oyun sergileyen ve dinamizmiyle takım için ne kadar önemli bir figür olduğunu bir kez daha ispatlayan Fransız sağ bek, forma hasretini dindiremeden yine sakatlandı. 21 yaşındaki futbolcunun, sarı-kırmızılıların pazar günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Avrupa Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray, deplasmanda Marsilya'yla golsüz berabere kalarak gruptaki liderliğini korudu. Sarı-kırmızılılarda 1 aylık sakatlığının ardından sahalara dönen Sacha Boey talihsizlik bir sakatlık daha yaşadı.

ÇAYKUR RİZESPOR KARŞISINDA DEANDRE YEDLIN FORMA GİYECEK

NTV Spor'da yer alan habere göre; Yeniden sakatlanan Sacha Boey, Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Fatih Terim, Karadeniz ekibi karşısında sağ bekte DeAndre Yedlin'e görev verecek. Sezon başında Rennes'den transfer edilen Boey, Sarı kırmızılı formayı 7 maçta giydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Çınar Saraç:

Bu Rize bunları yener çay içirir size

2
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title