Haberler

Safet Susic: "Biz Bu Kuraya Dördüncü Torbadan Çıktık, Diğer 3 Takım Bizden Üstün"

Demir Grup Sivasspor’la oynadıkları karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Safet Susic, UEFA Ligi kura çekimini değerlendirerek, “Biz bu kuraya dördüncü torbadan çıktık, diğer 3 takım bizden üstün. Ama baktığımız zaman Sevilla bu gruptan birinci çıkacaktır.

Demir Grup Sivasspor'la oynadıkları karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Safet Susic, UEFA Ligi kura çekimini değerlendirerek, "Biz bu kuraya dördüncü torbadan çıktık, diğer 3 takım bizden üstün. Ama baktığımız zaman Sevilla bu gruptan birinci çıkacaktır. Diğer takımlarla bu grupta güzel bir yarışa girebiliriz ikincilik için" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Akhisarspor, sahasında Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Akhisarspor Teknik Direktörü Safet Susic, "Bugün sahada iki tane ayrı Akhisarspor vardı. İlk yarı aldığı bütün topları kaybeden, hiç pozisyona giremeyen daha çok gol yemesi beklenen bir takım vardı sahada. Ama ikinci yarıya baktığınızda golden sonra 1-0'dan sonra hemen geri dönüş yapan gerçekleri gören, sahada top oynayan ve bunun sonucunda ilk golü atan bir takım vardı ve maç 1-1'e geldi. Maçın sonunda görüyorsunuz ki maçı 2-1 dahi kazanabilirdik" diye konuştu.

Transfer sezonunu da değerlendiren Susic, "Daha sezon başlamadan Galatasaray maçı öncesinde ben söylemiştim, çok iyi bir ekibimiz var. O zaman da tüm takımımız hazırdı, hiçbir sakatlığımız yoktu. Elimizdeki sakatlar, Dany, Miguel Lopes, Seleznov, Barbossa, Virsevic'e baktığımızda çok futbolcu kaybettik. Regatten gibi aldığımız iyi bir oyuncu da var. Bu kadar sakat olacağını tabi ki tahmin edemiyorsunuz. Kadroda şu anda düşündüğümüz sakatların çabucak aramıza katılmasıdır ve benim için en büyük transfer bu olacak" ifadelerini kullandı.

UEFA Ligi kura çekimi hakkında da konuşan Susic, "Biz bu kuraya dördüncü torbadan çıktık, diğer 3 takım bizden üstün. Ama baktığımız zaman Sevilla bu gruptan birinci çıkacaktır. Diğer takımlara bu grupta güzel bir yarışa girebiliriz ikincilik için" sözlerini sarf etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

safet susic Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title