Haberler

Ronaldo'nun sevgilisi Georgina, yarışma programına aslan kostümüyle katıldı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez, katıldığı bir televizyon programında sahneye aslan kostümü ile çıkıp şarkı söyledi. Kimse kendisinin Georgina olduğunu bilmiyordu. Şarkıyı bitirdikten sonra güzel model kafasındaki başlığı çıkarınca seyirciler ve juri üyeleri büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez, bir yarışma programında aslan kostümüyle şarkı söyledi.

Georgina, o anları instagram hesabından paylaştı. Programda katılımcılar sahneye kimliklerini tamamen gizleyen kostümler ile çıkıyor. Ronaldo'nun sevgilisi, maskesini çıkarmadan önce seyirciler "maskeni çıkar" diye tezahürat yaptı.

Ronaldo'nun sevgilisi Georgina, yarışma programına aslan kostümüyle katıldı

"KİM OLDUĞUMU TAHMİN EDİN?"

Georgina, maskesini çıkarmadan önce "Kim olduğumu tahmin edin?" diye sordu. Georgina, maskesini çıkarınca büyük bir şaşkınlığın yanı sıra alkış tufanı koptu.

Güzel model, memleketi İspanya'ya böyle bir programa katılarak geri döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Georgina'nın kız kardeşi Ivana'da ablasının programdaki görüntülerini paylaşarak ablasını kutladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (14)

KIRANTA:

Ronaldoya acıyorum, o kadar para pul şöhret var ,Yine de hergün bulgur pilavı yemek zorunda.Üstelik üç dört tane çocuk yapmış Bu kadın ömür boyu bırakmaz bu adamcağızı Demekki para herşey demek değil...

4
6
yanıtYanıtla
Ronaldo:

benden nefret et ama bana acıma :(

yanıt2
yanıt0
Çok bilgili:

Sanırım fakirsin! Fakir edebiyatı yapma!

yanıt3
yanıt2
selim:

bundan bize ne ki???

9
1
yanıtYanıtla
SPOR KULİS:

RONALDO GS YE Mİ GELİYOOO ACABAAA

5
3
yanıtYanıtla
Aslan ronaldo:

Anlasanıza mesajı vermiş seneye galatasaraydayim diyor sevgilisi üzerinden...

7
0
yanıtYanıtla
Siyasal islam:

Ulan ne güldüm ??

yanıt2
yanıt2
eeeee para bu ?:

para olunca insanlar ne yapacağını ne hangi kılığa gireceğini sapıtıyor daha düne kadar Ronaldo ile beraber değilken mağazada tezgahtarlık yaptığını unutmuş garip şımarmış

3
1
yanıtYanıtla
ADAM:

iyice hayvana döndü bunlarda. yaşantılarının hayvanlardan kalır yanı yok. .

2
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Utanmazların dünyası bu dünya

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title