Haberler

Rıdvan Dilmen, Muriqi'in Lazio'ya transferinden 1 gün sonra PSG'nin de devreye girdiğini söyledi

Güncelleme:

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Lazio'ya transfer olan golcü ismi Vedat Muriqi hakkındaki önemli bir gelişmeyi canlı yayında açıkladı. Dilmen, transfer resmileştikten 1 gün sonra Fransız devi Paris Saint-Germain'in de Kosovalı oyuncuya talip olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen, Vedat Muriqi'in Lazio'ya transferi konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. NTV'de konuşan eski futbolcu ve yorumcu, İtalyan ekibiyle anlaşmaya varıldıktan 1 gün sonra Fransız devi Paris Saint-Germain'in işin içine girdiğini duyurdu.

Paris temsilcisinin aradığını da belirten deneyimli isim, "Vedat Muriqi'in Lazio'ya transferinde anlaşma sağlandıktan 1 gün sonra PSG de arıyor, talip oluyor. PSG çok önemli bir kulüp Ancak Lazio'ya söz verildi tabii" ifadelerini kullandı.

FORVET ARAYIŞI VAR

Fenerbahçe'nin transfer planları hakkında da bilgi veren Rıdvan Dilmen, "Emre Belözoğlu ile konuştum. 2 forvet arayışları var" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Rıdvan Dilmen Paris Lazio Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Psg:

ÜzgünüZ. Ş.liginde süper oynayan muriçi alamadık. Neymar+10 milyon euro verdik rıdvan da oradaydı yok dedi fb italya olmazsa vermeyiz. Sonra mbapbe+neymar+15 milyon euro ona da yok dediler. Artık çöp neymar icardi mbampbe ile devam edeceğiz. Zajc hı verin dedik. O nu da genoa 19 milyon euroya almış:(

6
13
yanıtYanıtla
Kafalar:

Evet hatta neymar artı 5 milyon euro önermiş fbye. Fb söz verdik olmaz demiş. Mbapbe icardi nin yerine muriçi düşünmüş ler. Tr liginde bit sezonda 15 gol atan golcüyü kim istemez.

7
8
yanıtYanıtla
Depdep:

Adam yalanmı söylüyo lale ki vedat on numara forvet sen ne anlarsın lazıo aldığına göre adamlar bu işi bilio sen geç dalganı

yanıt0
yanıt1
Dehdeh:

İtalya tesadüftür puhaaaa :)) tr liginde gol kralı olamamış böyük golcü. Messi-muriç takasu gelir puhaaa

yanıt1
yanıt4
Yeniçeri:

Mpampe arti 10 milyon Euro vermişler ali koç demiş söz verdim ayıp olur at yalanı sevsinler inananı

6
8
yanıtYanıtla
Zorlu:

Hep italya hep italya:))

5
2
yanıtYanıtla
ALPER:

PSG en az 30 milyon euro verirdi

3
3
yanıtYanıtla
Sörloth 60 milyon euro:

Psg İtalyan değil yalnız

3
1
yanıtYanıtla
Serhat:

Öyle birşey yazmıyor zaten göz doktoruna git

yanıt0
yanıt0
ANTİKOR53:

AĞLAMA

yanıt1
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title