Haberler

Rıdvan Dilmen'den TFF'ye sert eleştiri: Trabzonspor ve Alanyaspor'a ceza veremiyorlar, yemiyor

Güncelleme:

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz hafta oynanan Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor maçıyla ilgili TFF'nin cezaları henüz açıklamamasını eleştirdi. Dilmen yaptığı açıklamada, "Kıvranıyorlar şu anda. Karar veremediler. Ahmet Ağaoğlu, Hasan Çavuşoğlu işte şu kadar ceza, artık ne kadarsa. Veremiyorlar. Yemiyor" ifadelerini kullandı.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Aytemiz Alanyaspor - Trabzonspor maçıyla ilgili henüz karar verilmemesinden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'nu sert bir şekilde eleştirdi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde;

Herkes ışınlandı. Kurullar, TFF uçtu. Türkiye'de 81 milyon konuşuyor. Herkes, herkese sallıyor. Futbolu yönetenler ortada yok. 2. lig oynanacakmış falan. Alanyaspor - Trabzonspor konusu belli değil. Neyi bekliyorsunuz? Neyi beklediklerini söyleyeyim mi? Yukarıdan söylediler böyle olacak. Ne karar vereceklerse sırf bunun için yapıyorlar. Aynen söylüyorum Türkiye'ye. Kıvranıyorlar şu anda. Karar veremediler. Karar ne olursa olsun benden değil ondan diyecekler. Ahmet Ağaoğlu, Hasan Çavuşoğlu işte şu kadar ceza, artık ne kadarsa. Veremiyorlar. Yemiyor.

"BÖYLE YÖNETİCİLİK OLUR MU YA?"

TFF kayboldu. Uzaya çıktılar. Tek demeç vermiyorlar. Haftaya açıklanacakmış. Şimdi de aynı oyunu oynuyorlar. Pazartesi oldu olay. Hikmet Karaman'a ceza verdin. Niye Trabzonspor ile ilgili karar veremiyorsunuz? Kimden haber bekliyorsunuz? Ne diyecekler? Emir büyük yerden diyecekler. Böyle yöneticilik olur mu ya?

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Rıdvan Dilmen Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

KOSKA:

SENİN GİBİ DİNOZORLARLA SPOR YÜRÜMEZ. MERT OL NERDE SENDE

4
20
yanıtYanıtla
Haci Dayi:

Sende bi gitsen gayri

3
20
yanıtYanıtla
Ya haci:

Sen mi gelecen

yanıt0
yanıt0
tff s.git:

Tff galatasaray fenerbahçe beşiktaş ve başakşehiri şampiyon yapmamaya yemit emiş

7
5
yanıtYanıtla
Fb:

Haklisin cincon şampiyon olalı koca 1 yıl oldu.

yanıt0
yanıt0
Grüezi:

Bu da basaksehir formasiyla sırıta sırıta poz vermeyi mac oynamayi biliyordu birakacan o isleri Rıdvan dön fenerine bak ağla

3
7
yanıtYanıtla
Fb:

Hayırdır yaran mı var.siz de aglicaniz unutma

yanıt1
yanıt2
Rüzgar:

Brovo rıdvan çok ama çok doğru helal olsun başakşehir bu yıl şampiyon başakşehir Gelecektik inşallah Fenerbahçe

3
1
yanıtYanıtla
Rüzgar:

Brovo rıdvan çok ama çok doğru helal olsun başakşehir bu yıl şampiyon başakşehir Gelecektik inşallah Fenerbahçe

2
1
yanıtYanıtla
bosver61:

Ne oldu şimdi ceza açıklandı. Şimdi ne diyeceksin Yorumcuymuş . . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title