Haberler

Vali Masatlı: Devletimiz Tüm İmkanlarıyla Bölgede

Güncelleme:

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun ilçesinde yaşanan su baskınlarından sonra inceleme yaparak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Masatlı, devletin tüm imkanlarıyla bölgedeki çalışmaları takip ettiğini belirtti.

İskenderun'da cadde ve sokaklar su altında kaldı (3)

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, şiddetli yağış ve lodos etkisiyle yaşanan su baskınlarından yaşandığı İskenderun ilçesinde inceleme yaptı. Masatlı, çizmelerini giyip, 1 metreyi bulun cadde ve sokakları gezip, İskenderun Kaykamı Murat Sefa Demiryürek'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Masatlı, 24 saat esaslı olarak tüm birimlerin sahada sürecin takipçisi olduğunu belirterek, 'Devletimizin tüm imkanları ile bölgedeki çalışmaları hassasiyet ile takip eriyorö dedi.

SAHİLDE ARACLAR SU ALTINDA KALDI

Öte yandan denizle karanın birleştiği İskenderun sahilinde park halindeki onlarca araç da 1 metreyi bulan su altında kaldı. İş yerleri ve evlerinde mahsur kalan vatandaşlar da ekipler tarafından iş makineleriyle tahliye edildi. 6 Şubat depreminde İskenderun Limanı'nda yaşam alanına dönüştürülen Süheyla Sultan gemisine yerleştirilen vatandaşlar da denizin yükselmesi nedeniyle çıkamadı. İhtiyaçları olan vatandaşlar da iş makineleriyle gemiden alınıp, ilçe merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Mustafa Masatlı İskenderun İnceleme Hatay Hava Durumu Doğal Afetler Yaşam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title