Haberler

CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde paraların toplandığı ofiste üzerinde 'İBB Spor Kulübü' yazan para dolu çantanın getirildiği görülüyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleriyle ilgili başlatılan soruşturma devam ederken yeni görüntüler ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca maddi gerçeğin ortaya çıkarılması, suç ve suç unsuru bulunup bulunmadığının tespiti için re'sen soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma çerçevesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş ile birlikte eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın eski basın danışmanı Can Poyraz savcılığa gelerek ifade vermişti.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

CHP İstanbul İl Binasında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerası tarafından kayda alınan görüntülerde paraların toplandığı ofise üzerinde 'İBB Spor Kulübü' yazan para dolu bir çantanı getirildiği ve çantayı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Fatih Keleş'in teslim aldığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Spor Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (62)

haksız mıyım:

cehp ye oy veren vatansever, ahlaklı vatandaşımız varsa bu görüntülerden sonra sanırım bir kez daha düşünecektir. cehp bu ülkenin makus talihidir.

523
1288
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

havlama sesi mi duydum?Yoksa makarna yerken ağızdan çıkan şapırtı sesi mi?

yanıt1146
yanıt350
Güray Dilli :

Aynı haberi güncelleyerek spekülasyon yapılmamalı. Ayakkabı kutularını , sıfırlamaları da gündeme getirmenizi bekleriz. Tarafsız olalım..

451
163
yanıtYanıtla
Burak Bayhan:

sizin gibi elekler'le aynı havayı soluduğum için çok üzülüyorum kendime :)

yanıt47
yanıt117
Bidüşün:

Yalnız bu miktar için ayakkabı kutusu yetmez, ayakkabı mağazası gerekir, hırsıza arka çıkılmaz bu görüntüler montajda değil ki iftiraya uğradılar diyelim

yanıt0
yanıt0
Erkan Can :

keşke solumanız o havayı da ülkeye daha az zararınız olsa

yanıt0
yanıt0
Turan Şahin:

reklam kokan eller, ha gayret bişeyler çıkacak,belkide ekonomi bundan berbat oldu,pahalılık bundan oldu,

329
131
yanıtYanıtla
Burak Bayhan:

Pahalılığı ekonomiyi hükümetin üzerine yıkabilecek kadar aciz cahil insanlarsınız işte :D

yanıt64
yanıt117
Nuri Aga:

Burak ekonomiden kim sorumlu la. Kime yıkak öylede bilek. Onun üzerine yıkak.

yanıt32
yanıt14
Erkan Can :

kılışdar yaptı pahalılığı,surilere ülkeyi kılışdar sattı,egonomi çoh eyi.. helal sana burak

yanıt0
yanıt0
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title