Haberler

CHP Genel Başkan Adayı Haluk Koç Edremit Körfezi'nde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Adayı Haluk Koç, Parti İçi Demokratik Dengeleri Yeniden İşler Hale Getirmek İçin Aday Olduğunu Söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan adayı Haluk Koç, parti içi demokratik dengeleri yeniden işler hale getirmek için aday olduğunu söyledi.

Balıkesir gezisi çerçevesinde Edremit Körfezi'ne gelen Haluk Koç, Altınoluk Belediyesi önünde Belediye Başkanı İsmail Aynur tarafından karşılandı. Toplantı ve mitinglerde gözü yaşlı insanlar görmek istemediğini, partisinin Türk siyaset sahnesinde gerçek ve asıl yerini alması ve parti içi demokratik dengelerin yeniden işler hale getirilmesi için genel başkan adayı olduğunu dile getiren Haluk Koç, ilke ve görüşlerini halkla paylaşmak için yollara düştüğünü söyledi. Daha sonra CHP Altınoluk Belde Başkanlığı

binasına giden Koç, yol üstünde İsmail Aynur'un bizzat tanıştırdığı Altınoluk esnafı ve vatandaşlarla teker teker tokalaşarak hal ve hatırlarını sordu. Esnaf, Koç ile tokalaşmak için birbiriyle adeta yarıştı.

Koç'un körfezin diğer ilçe ve belde belediyeleri ile parti teşkilatlarını ziyaret ederek, yarın Balıkesir'de basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi. Koç'a 22. Dönem CHP Balıkesir Milletvekili Kemal Deveciler de eşlik etti.

(BT-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title