Haberler
Güncelleme:

Ali Babacan'dan dikkat çeken anekdot: Kendi partilimiz anket firması aradığında korkudan AK Parti demiş

Haberler.com Youtube kanalına konuk olarak gündeme ilişkin soruları yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, anket çalışmalarına ilişkin ilginç bir anekdot paylaştı. Babacan, "Partimizin il kadın çalışmaları başkanı, telefondan yapılan seçim anketinde korktuğu için AK Parti'yi desteklediğiniz söylemiş. Telefonda da yüz yüzede de en kolayı AK Parti deyip kurtulmak" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Ütopik Yorumcu:

Barajı milletin sayesinde geçemessin meclise ancak başka partiler sana destek olursa girersin senin yüzde 7 baraj oyun yojk

70
47
yanıtYanıtla
Mustafa ESMER:

Anketten korktuğu için miş... Yersen...

55
54
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

yaw he he :)

62
42
yanıtYanıtla
Sayruscx:

Siz ak Parti'nin 6lı masa denen birliktelik Türkiye nın zor günlerinde ak parti yerine siz olsanız şimdi başka ülkeye kaçmıştınız.Hala ne konuşuyorsunuz utanmadan gazeteci diye verdiğiniz listeler bile PKK lı çıkıyor .siz böyle bir ittifaksınız insanlar oy mu verir size.

44
38
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Bi dönem yalan rüzgarı diye bı TV dizisi varmış şu altılı maşa liderlerini dinlerken nedense aklıma hep o dizi geliyor:))

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title