Haberler

PFDK'dan ceza alan Göksel Gümüşdağ, şampiyonluk kutlamalarında olmayabilir

Güncelleme:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 30 gün hak mahrumiyeti cezası verilen Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Kasımpaşa maçı sonrası yapılacak şampiyonluk kutlamalarında yer alamayabilir.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'a "akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı" 30 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin TL para cezası verdi.

Öte yandan Gümüşdağ'a, protokol tribünündeki oturma düzenine ve sosyal mesafe kuralına uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 4 bin 500 TL daha para cezası verildi.

Gümüşdağ, cezası Tahkim'den dönmezse, sonrasında şampiyonluğun kutlanacağı ve kupa töreninin yapılacağı Kasımpaşa maçında tribünde yer alamayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Göksel Gümüşdağ Başakşehir Kasımpaşa Haberler

500

Yorumlar (2)

General:

Hahaha iyi olmuş elma yanaklıya

1
0
yanıtYanıtla
wd:

Demba BA hangi ara bilal bey ile o kadar samimi olabilmiş. Ah Trabzonspor, senin yanında yer aldıkları iddia edilenler hep hayali. Bu ülke İstanbuldan ibaret malesef.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title