Haberler

PAOK-Beşiktaş maçı, iki ülke arasındaki siyasi gerilim nedeniyle başka bir adreste oynanabilir

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda PAOK ile eşleşen Beşiktaş, tek maç üzerinden oynanacak bu eşleşmeyi iki ülke arasındaki siyasi gerilimden ötürü başka bir yerde oynayabilir. Yunan basınında farklı kaynaklarda çıkan haberlerde UEFA'nın gelişmeleri takip ettiği bilgisi yer aldı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, 2. Ön Eleme Turu'nda PAOK ile eşleşti. Ancak tek maç üzerinden oynanacak bu eşleşme, iki ülke arasındaki artan gerilim nedeniyle başka bir adreste oynanabilir. Karşılaşmanın 25 veya 26 Ağustos tarihinde Selanik'teki Toumba Stadyumu'nda oynanacağı ilan edilse de Yunanistan kaynaklı Sportime'da UEFA'nın maçın yerini değiştirebileceği belirtildi.

GEÇMİŞTE YAŞANDI

Geçmişte UEFA'nın benzer durumlarda değişikliğe gitmesi nedeniyle iki ülke arasında art arda gelen açıklamaların seyrinin izlendiği aktarıldı.

BAŞKA KAYNAKLAR SALGINI DA NEDEN GÖSTERDİ

Yine Yunan basınından Gazzetta.gr ise maçın oynanma tarihine kadar değişimler yaşanabileceğini belirtti. Türkiye - Yunanistan ilişkilerindeki durumun ve koronavirüs salgını sürecindeki gelişmelerin maçın oynanacağı yeri kesin kılmadığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

cimbomlu:

zaten 8 tas paokla kanki klüb degilmi hicbirsey olmaz mac normal oynansin

0
5
yanıtYanıtla
bjkli:

hadi ordan sende. . iftiracı. . .

yanıt3
yanıt1
bilal:

6s şampiyonluga oynarken ne ara 6. oldu ya da 8 inci mi kaç bakamadım :) kötü dediğimiz bjk de şamp ligine gidiyor bu nasıl iş. . . . başkalarının sayesinde zorla uefaya giden takım 6s ahahahah

yanıt1
yanıt1
Fair play:

Gerek yok spor ayri siyaset ayridir...aslinda bir firsat futbol.maclari ins yer degismez

1
4
yanıtYanıtla
Cansu:

6S Seni bayagi bir acidmisa benziyor Bilal cok aciyorsa bi doktora Git Bilal cok derien siddetli depmise benziyor

0
1
yanıtYanıtla
Firat:

Bu sezon da pek heyecanli olmah. Seyircisiz futbol lezzetli olmaz. O yüzden seneyi beklicez bidakine sezon

1
0
yanıtYanıtla
Aynen:

Yunan lılar ab üyesi ama bin türlü pislik yaparlar kopenhag gibi çirkeflik yaparlar. medeni falan demeleri ne bakmayın çirkef bunlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title