Haberler

(Özel Haber) İbrahim Baş: "Bu tarzda prestij kazandıracak bir maça ihtiyacımız vardı"

Osmanlıspor'u penaltı atışları sonrası kupanın dışına iten İçel İdmanyurdu'nda Teknik Direktör İbrahim Baş, "Bu tarzda prestij kazandıracak bir maça ihtiyacımız vardı" dedi.

Maçın ardından İhlas Haber Ajansı muhabirine konuşan İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, "Maç uzatmaya gitmiş olmasına rağmen oyuncuların antrenman kalitesi ne kadar iyi çalıştığımızın göstergesi" ifadelerini kullandı.

"BAL takımı olarak görülmek Mersin'e yakışmayan bir durum" diyen Baş, "Mersin İdman Yurdu ruhunu yeniden hayata geçirme adına bu tarzda prestij kazandıracak bir maça ihtiyacımız vardı. Çocukların yüreklerine sağlık. Gerçekten iyi bir iş çıkarttılar. Maalesef BAL'dayız. BAL çukurundan kurtulmanın yolu bu tarzda prestij kazanabilecek olduğumuz oyunlar ile ligdeki maçlarımızı perçinleyebilmek. Bizim için önemli olan lig. Ama lige de iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Çünkü maç uzatmaya gitmiş olmasına rağmen oyuncuların antrenman kalitesi ne kadar iyi çalıştığımızın göstergesi. Bu sebepten oyuncuların bu performansları takdir edilmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

"Mersin İdmanyurdu meydanında meşalelleri yakmaya söz verdik"

En büyük transferlerinin Mersin taraftarı olduğunu vurgulayan İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş şöyle devam etti:

"Mersin İdmanyurdu hedefli bir takım. Hedefsiz olması mümkün değil. İyi ve yetenekli oyunculardan kurulmuş bir ekibimiz var. Bizlerde çok iyi çalışıyoruz. Önceki şampiyonluklarımızın tesadüf olmadığını, aynı işi burada da başarabileceğimizi Allah bize nasip etti. Mersin İdmanyurdu taraftarlarına ilk gittiğimiz gün söylediğimiz çok önemli bir şey vardı. Biz bazı transferler yaptık iyi bir ekip kurduk ama Bal Liginde bulunan İçel İdmanyurdu'nun en büyük transferi tarihi 1925 yılına, yani cumhuriyet ile eş değer bir tarihi bulunan Mersin İdmanyurdu ruhunu harekete geçirmek. En büyük transferimiz Mersin seyircisini arkamıza alabilmek. Ligin sonunda ulusal takım olma yolunda Mersin İdmanyurdu meydanında meşalelleri yakmaya söz verdik. O yolda ilerliyoruz." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu İbrahim Baş Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title