Haberler
Güncelleme:

Önüne geçilemeyen otomobil fiyatlarını tetikleyen unsurlardan biri de sanal artış

Otomobil fiyatlarındaki fiyat artışını, stokçu bayi ve galerilerin yanı sıra online platformlarda ilan verip fiyat artıran araç sahipleri de tetikliyor. Online platformlarda, "Onun arabası 200 bin TL ise benimki 220 eder" mantığıyla belirlenen fiyatlar arz sıkıntısı nedeniyle gün geçtikçe daha da yükseliyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Mesut Güllü:

Sanki sıfırlari çok ucuz geliyor ya ülkeye...

30
5
yanıtYanıtla
Oğuzhan Özden:

... Nasreddin Hoca da demiş ki, hırsızın hiç mi suçu yok?

14
0
yanıtYanıtla
Gizemliadam:

İnsanlarda bu para açlığı olduğu sürece herşey kötüye gidicek işveren zarar ettikçe ekonomi kötüye gidicek ve asgari ücret sağlıklı bir şekilde yükselmeyecek Bi sigaramız vardı onunda içine ettiniz araba hayalini unuttuk zaten herkes kirada evde olanlar baba parası cimri kişiler biz rahat ederek asla bunlara sahip olamayız 1 kere geliyoruz hayata kendimizi Bi ev araba için bunca neden zorlayalım yazıktır günahtır.

10
0
yanıtYanıtla
sadece kadir:

bayi sıfır aracı tanıdık ve anlaşmalı galericilere veriyor, galericiler bu araçlara plaka takıyor ve araç 2.el konumuna düşüyor, galericide ne kadar araba varsa stokluyor ve istediği rakamı yazarak fiyatları yukarı çekiyor.. şöyle ortalama sıfır araç fiyatına bakın orta segment bayiden çıkış fiyatı 250bintl galerici plaka takarak 300-320 bintl yazıyor. devletin buna el atması lazım. bu piyasayı bu hale getiren galerici ve bayilerin ikili anlaşmalarıdır. en ağır cezaları alması gerekiyor.

8
0
yanıtYanıtla
Toprak Yıldırım:

Bir şeyin ikinci el fiyatını 0 fiyatı ile durumunun arasındaki ilişki belirler bunu 1 yaşındaki çocuk bilir. Döviz kuru iğrenç bir ekonomi yönetimi ile 1 yılda 0 e yakın arttı ise geçen sene 190 bine aldığın arabayı sen gidip bu sene 230 bine ALAMAZSIN. Ev, araba, doğalgaz, elektrik, su, gıda aklına ne gelirse döviz var çünkü temelinde üretiminde enerji bile dövizle. Akp yönetiminin yapamadığı hala açıkken savunanlar da araba almasın hak etmiyorlar zaten gidip bisiklete binsinler ne yapalım

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title