Haberler

Mustafa Cengiz İrfan Can ve Visca için çok net konuştu: Göksel Gümüşdağ ile görüştüm

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün gündemine dair açıklamalar yaptı. Fatih Terim'in istediği İrfan Can Kahveci ve Edin Visca hakkında konuşan Cengiz, "Mayıs sonrasına çek yazarım, İrfan'ı da diğerini de alırım. Bana engel olabilecek var mı? Kim engel olabilir. Bana bunu öldürseler yapmam" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İrfan Can Kahveci, Edin Visca ve Henry Onyekuru'nun transfer süreçleri hakkında konuştu.

Cengiz'in yaptığı açıklamalar şöyle;

"Fatih hocam dünya futbolunda değerli marka. Bunlar havalara girdiler. Peşin, yüksek fiyatlar. Hepsi başıma İrfan Can Kahveci oldu. Hepsi değerli, Onyekuru, Visca, İrfan, Muhammet... Ancak transfer olmasa da Galatasaray mevcut kadrosuyla şampiyon olur. İrfan Can ve Visca değerli oyuncular. Göksel bey 13-14 milyon euro istiyor ama bence daha değerliler. Vermezse Mahmut, neylesin Mahmut. Transfer için nakit yaratmak zorundayız. Mayıs sonrasına çek yazarım, İrfan'ı da diğerini de alırım. Bana engel olabilecek var mı? Kim engel olabilir. Bana bunu öldürseler yapmam.

"GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ İLE GÖRÜŞTÜM"

"Ultraslan'ı ben yönlendiriyormuşum. Ultraslan ile sizle konuştuğumun %1'ini konuşmadım. UltrAslan 'Ya transfer ya istifa' diyor. UltrAslan'ın açıklamasından sonra ben Göksel Gümüşdağ ile görüştüm. Göksel bey de dürüst insan, açıklamış. 'Görüşemezsin' dediler ama ben görüştüm. O açıklamayı ben yazdırmadım. Ben onlara bu açıklamayı yaptırsam, neden Göksel Gümüşdağ ile görüşeyim? Ben, Göksel ile birkaç defa görüştüm. Kimi görüştüğüm belli. Benim ne fiyat verdiğimi de tahmin edersiniz. Hayaller Van Persie, gerçekler tam tersi.

"EN ÇOK HARCAMA LİMİTİ BİZDE"

İkisini de konuşunca değer 38 milyon euro! Pazarlık yapıyoruz, beni konuşturmayın. TFF'den bazı haberler kaçıyor. En çok harcama limiti bize verilmiş, 'Lan elinde limit var, harcasana' diyorlar. Öyle değil. Orada tüm harcamalar var. TFF'ye 'Tüm rakamları verin' dedim, 'Mahremiyet' dediler. 9,8 Milyon TL harcama limitim var. Galatasaray ve Trabzonspor'un limiti var. 'Arttırın' dedim. Çünkü kur yenilemesi yaptılar. 'Limitleri günlük kurdan değil, 8'den yapın' diye hastag çalışması yapın. O zaman limitim 26 Milyona çıkar.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Mustafa Cengiz Galatasaray Fatih Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

HAKLI:

Sosyal medyada çoluk çocuğun lafına bakma başkanım. Bende en çok transfer isteyenlerden biriyim. Koskoca kulüp işletiliyor. Transfer yok, o yok bu yok. Ya adam diyor işte & lık harcama limitini geçersek TFF bize saplar diyor. Zaten açığımızı kolluyorlar.

4
5
yanıtYanıtla
Bilirişi:

Yazık adam çok yaşlandı yaa. zayıfladı iyice

1
0
yanıtYanıtla
azrail:

abbas yolcu, bağlasan durmaz.

yanıt1
yanıt0
cellat:

acıma yetime. nolursa olsun banane.

yanıt2
yanıt0
Tosunpaşa:

lafla peynir gemisi yürümez icraat gerek transfer gerek

0
0
yanıtYanıtla
GÖKSEL:

hee hee mayıs gelsin konuşalım Cengizim. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title