Haberler

Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin'den Beşiktaş paylaşımı: O gün, bugündür

Güncelleme:

Beşiktaş'ın teknik direktörlük görevi için anlaşma sağladığı ancak resmi açıklamayı henüz yapmadığı Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin paylaşımda bulundu.

Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş, Sergen Yalçın ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi.

Siyah-beyazlı kulüpten, resmi açıklamanın yapılması beklenirken, Sergen Yalçın'ın teknik ekibinde yer alan yardımcılarından Murat Şahin, sosyal medya hesabından siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıran paylaşımda bulundu.

"O GÜN, BUGÜNDÜR"

Beşiktaş forması giydiği dönemde, çapraz bağları kopmasına rağmen Antalyaspor maçında kaleyi koruyan ve hem gösterdiği performansla hem de fedakarlığıyla alkış alan Murat Şahin, mücadelenin ardından çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "O gün, bugündür" notu düşüp, yanına kartal emojisi koydu.Murat Şahin'in paylaşımına beğeni yağdıran taraftarlar, "Yuvaya tekrardan hoş geldiniz", "Beşiktaş'ı ayağa kaldırın" yorumları yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Abdullah Avcı Murat Şahin Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (10)

mesut:

bi cacık olmaz. sanki sergen çıkıp oynacak ya. futbolcularda iş yok.

5
4
yanıtYanıtla
ROMARYO:

haydı sergen bu iş senin

7
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

5-10 MAÇ KURTARIR SİZİ. AVRUPA LİGİ POTASINA GİRERSİNİZ

2
4
yanıtYanıtla
laaa:

laa yürüüü sen kımsın de beşiktaşa dil uzatıosun. sizin izlediğiniz son 3 sezonda 2 sampıyonlugumuz var treekkkkkk

yanıt2
yanıt2
pancu:

sergen fbyide gsyide hoplatır

3
3
yanıtYanıtla
Fener kolik:

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

1
3
yanıtYanıtla
bjk:

fb li olduğun tescillendi çünkü her yerde saçmalarsınız aynı nakarat

yanıt1
yanıt0
yalnız kurt:

364 gün Beşiktaşlı olacak

yanıt0
yanıt0
Abdullah:

Sergen kim ya o anca adanasporru çaliştırsın

0
0
yanıtYanıtla
bjk:

senin de adın aptal ah. ah ah

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title