Haberler
Güncelleme:

Mostafa Mohamed başarılı performansıyla dünyaca ünlü spor gazetesi Marca'ya haber oldu

Galatasaray'a geldiği günden bu yana inanılmaz performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Mostafa Mohamed, dünya basınında da kendine yer buldu. İspanya'nın dünyaca ünlü spor gazetesi Marca, Mohamed için "Mısır'ın yeni firavunu" ifadesini kullandı. Haberde ayrıca Mohamed'in ismi, ünlü Mısırlı futbolcular Mido, Elneny ve Salah ile yan yana anıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Zeki:

"Mostafa Mohammed" firavun değildir. Salih bir kuldur inşallah. "Marca" mısın nesin, bir müslümanla ilgili yorum yaparken İslami hassasiyetleri dikkate almak zorundasınız.(Firavun mısır krallarına verilen genel isimdir. Ama kutsal kitabımızda Allah(cc) tarafından lanetlenmiş biridir.)

13
7
yanıtYanıtla
bjk:

Tövbe Tövbeeeeee bu nasıl haber ya FİRAVUN ne demek ayıptır ya MÜSLÜMAN adama bu nasıl yakıştırma şiddetle kınıyorum bunu yazanları

8
4
yanıtYanıtla
BJK:

Firavun takımına yakışmış işte:) Real sezon sonu 100 Milyon verecekmiş:)

0
5
yanıtYanıtla
Yunus:

Ismi MUHAMMED olan birine firav7n lakabini takmak islama bir saldiridir kiniyoruz bu ismi takanlari

2
1
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Beş vakit namaz kılan bir Müslümana Firavun denir mi yahu. . .

1
0
yanıtYanıtla
Abartmayın:

Biz nasıl Sultan diyorsak, Eski Mısırda da Firavun deniyordu. Firavunların bazısı lanetlendi diye, hepsi lanetlenmiştir diyebilir miyiz? Peki Hz. Yusuf''u Mısır Azizi yapan Firavun''a ne demeli? Marca''nın yaptığı, kendince dikkat çekici başlık atmak. İslami hassasiyeti bilmek zorunda değiller. Kendilerince ''Mısır''ın yeni Sultanı, yeni Kralı'' demek istemişler, bunu da Firavun kelimesini kullanarak yapmışlar. Bunda sorun nerede?.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title