Haberler

Milliyet Yazarı Cemal Ersen: Şampiyonluk Kaçarsa Fatih Terim İstifa Eder

Güncelleme:

Milliyet Gazetesi yazarı Cemal Ersen, "Maç bittiğinde ipi göğüsleyen Galatasaray olmazsa, Terim faturayı kendine keser, istifa eder ve doğruca Bodrum'a gider." dedi.

Milliyet Gazetesi yazarı Cemal Ersen bugünkü köşe yazısında Fatih Terim'le ilgili çarpıcı bir iddiayı ortaya attı.

Fatih Terim'li Galatasaray, bu akşam Göztepe karşısında kazanması veya berabere kalması halinde rakiplerinin aldığı sonuçlara bakmaksızın 21. şampiyonluğunu ilan edecek. Ersen de bu akşamki maçta çıkacak olumsuz bir sonuçta yaşanabilecekleri kaleme aldı.

İşte Ersen'in yazısının Terim bölümü;

"Bugün Terim için özel bir gün... Tam 17 hafta sonra rakip yine Göztepe, hedef yine galibiyet. Rakipleri pusuya yatıp bir "mucize" olur mu diye beklese de, Galatasaray'ın buradan şampiyonluğu vermesi, tarihe geçecek bir dram olur.

"ŞAMPİYONLUK KAÇARSA TERİM BIRAKIR"

Futbol bu... Geçmişte ne trajediler yaşandı diyorsanız, benim de öngörüm şu; maç bittiğinde ipi göğüsleyen Galatasaray olmazsa, Terim faturayı kendine keser, istifa eder ve doğruca Bodrum'a gider. Öyle ya, imparatora da bu yakışır!"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milliyet Gazetesi Galatasaray Cemal Ersen Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

volkan:

Bu gece terslik olacak

1
7
yanıtYanıtla
MEMATİ:

BUNUN BİLMEMEK İÇİN KAHİN OLMAYA GEREK YOK. SANKİ ÇOK BÜYÜK GAZETECİLİK BAŞARISI GİBİ. .

4
0
yanıtYanıtla
salih:

Alanya maçının nasıl kazandırıldığını herkes gördü. Şampiyonluğu garantilettirdiler. Buna rağmen sevinecekler mi? Federasyonu mahkemeye vermiş rezil biri. Bırakmaz korkmayın.

2
0
yanıtYanıtla
alpi 06:

Göztepe fark atacak gibi. Fener de yenilir.

2
0
yanıtYanıtla
FATIH IN TORUNU:

O adamda yüz yok demirel gibi 8 defa gitti 9 defa geri geldi ama inşaallah birdaha Türk futbolunda bu tipin adını duymayiz

0
2
yanıtYanıtla
Ferhat:

Öncelike tek ihtimal var şampiyonluk diyelim ki tüm dümenler döndü vs gs göz göre göre kaybettirildi. O zamanda istaifa ederse bir daha dönmesin Terim. Biz fatih terime güveniyoruz yarı yolda bırakıp durmasın şu takımı çocuk oyuncağı değil bu

1
1
yanıtYanıtla
dost:

ne oldu tırıvırı

1
0
yanıtYanıtla
gay hakan:

İstifa eder bencede.

1
0
yanıtYanıtla
fenerli:

basak seghir hak etti

0
1
yanıtYanıtla
volkan:

başak şeghir hak etmedi çünkü beleşci bir şehir

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title