Haberler

Milli tekvandocu İrem Yaman'a takipçisinden olay yorum: Ağzımı burnumu kır

Güncelleme:

Başarılarıyla tarih yazan milli tekvandocu İrem Yaman'a takipçisinden gelen yorum olay oldu.

Son günlerde spor dünyasının en çok konuşulan ismi olan 24 yaşındaki başarıları ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Milli sporcuya sosyal medyadan takipçileri tarafından iltifat yağıyor.

ALTIN MADALYA KAZANARAK TARİHE GEÇTİ

Spor dünyasında 'Altın Avcısı' olarak tanınan tekvandocu İrem Yaman ilk dünya şampiyonluğunu 2015'te elde etmişti. 19 Mayıs'ta İngiltere'de düzenlenen "Dünya Tekvando Şampiyonası'nda da altın madalya kazanarak tarihe geçmişti.

Milli tekvandocu İrem Yaman'a takipçisinden olay yorum: Ağzımı burnumu kır

TAKİPÇİSİ SAYISI İKİYE KATLANDI

Tekvando alanında kendisini geliştiren ve yetiştiren İrem Yaman'ın Instagram'daki takipçi sayısı ikiye katlandı, 110 bine yaklaştı.

Milli tekvandocu İrem Yaman'a takipçisinden olay yorum: Ağzımı burnumu kır

"SABAH AKŞAM TOKATLA BENİ"

Özellikle erkek hayranlarının İrem Yaman'ın fotoğraflarına yaptıkları yorumların bazıları şöyle:

"Sana zahmet; ağzımı burnumu kırıver, "Çıkma teklif etsem, bana tekme tokat dalar mısın? Olsun ben ona da razıyım, "Çok güzelsin. "Sabah akşam patakla beni, gıkım çıkmaz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya İrem Yaman Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

Arif:

Hay gözünü sevdiğım memleket.seviyeye bakarmısın.sorsan üstün ırk,bir tanesi dünyaya bedel falan...haaa bide osmanlı torunları.

8
2
yanıtYanıtla
mehmet:

üstün ırk diye bir şey yok kardeşim. her ırkın bir diğerine üstün özellikleri . bizim özelliklerimiz geleneklerimize uyarız toplum kurallarına uymayız ! aileye saygı gösteririz sinirlendipğimizde karşımızdakinin aana babasına küfür ederiz. merhametliyizdir. insanlara yemek içmek ikram ederiz. acırız. ama sinirlenirsek te gözümüz görmez döveriz yıkarız. en çok birbirimize düşman oluruz. akrabalarımız çok severiz ama çocuklarımızı kıyaslarız ve başkasına karşı övünmeye gayretederiz. .

yanıt0
yanıt0
mehmet:

eğer kurallar askerlik kadar çok sert bir şekilde korunuyorsa höööt bizden iyi uyan olmaz ama kurallar biraz demokratikse hani sert değilse bizden çok kural tanımayan olmaz. hep her şein uzmanıyızdır her şeyi biliriz ve inşaat mühendisiyiz, makine mühenisiyiz teknik direktörüz. . çok zekiyiz ama yabancı dil öğrenme gibi sıkıya gelen uğraşlar varsa öyle sıkıntıya gelmeyiz kaçrı gideriz . dünyada en fazla ingilizce 2ci kur terk öğrencisi kesin bizdedir ama mükemmel milletiz.

yanıt0
yanıt0
mehmet -3:

boşver üstün ırkı olumlu ve iyi bir insan olmak yeterli . ama iz her iyi insana da saf lan bu diyoruz çok kurnaz olunca tabi. . niye bu kadar çok yazdım konuyla alakası yok ama çok bilgiliyim sanırım

yanıt0
yanıt0
candan:

yokluk kötüdür beee:)

7
0
yanıtYanıtla
ARZU CISSS:

öldüm gülmekten ama kız süper ötesi

5
1
yanıtYanıtla
ASLI:

ARZU SENDE SÜPERSİN BEBEĞİM.

yanıt2
yanıt3
pusat:

Ne haldeyiz hey hatt ! Demiş ya'' Bekri Mustafa imam oldu. Gerisini sorma. '' diye. Aynen böyle oldu bu dünya, bu ülke. Necip millet diye övündüğümüz milletin düştüğü duruma bakın yaaa. Utanalım, utanalım, utanalım.

3
2
yanıtYanıtla
Ferhat:

vallahi şurdan 5-10 kişi toplansak bu kız bizi evire çevire döver bunu kabul edelim :D

3
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Kız güzellikte çağ atlatır. Rakipleri bile güzelliği karşında, ezilip, konsantre olamaz.

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title