Haberler

Milli futbolcu Arda Turan, Galatasaray'a geri dönüyor

Güncelleme:

Gelecek sezon futbolu bırakacak Selçuk İnan'ı teknik ekibine katmak isteyen Teknik Direktör Fatih Terim, gelecek sezonun takım kaptanı olarak Arda Turan'ı düşünüyor. Galatasaray'a dönmeye sıcak bakan Arda ile ekonomik sıkıntı atlatılana kadar sembolik olarak 1905 lira maaşla kontrat yapılması planlanıyor.

Galatasaray''ın kaptanı Selçuk İnan'ın sezon sonu futbolu bırakma düşüncesi nedeniyle Teknik Direktör Fatih Terim, takım kaptanı arayışına girdi. Yeni sezonda Terim'in takım kaptanı olarak düşündüğü isim ise milli futbolcu Arda Turan.

1905 LİRALIK KONTRAT İMZALANACAK

Ajansspor'da yer alan habere göre Galatasaray'dan herhangi bir para talebi de olmayan Arda ile ekonomik sıkıntı atlatılana kadar sembolik olarak 1905 lira maaşla kontrat yapılması planlanıyor.

Bonservisi Barcelona'da bulunan Arda Turan son olarak Medipol Başakşehir forması giymişti. Turan, bu sezon Avrup kupaları ve Spor Toto Süper Lig olmak üzere toplam 12 kez sahada yer aldı.

SELÇUK TERİM'İN EKİBİNE KATILACAK

2011 yılından beri Galatasaray'ın kadrosunda bulunan ve takım kaptanlığına yükselen Selçuk İnan'ın sezon sonu futbolu bırakıp Fatih Terim'in ekibine dahil olması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Selçuk İnan Arda Turan Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (31)

yakışır:

süper adamlığıyla kariyeriyle cimboma tam layık uygun bi transfer aferin

13
24
yanıtYanıtla
zzz:

güzel ironi :D

yanıt18
yanıt8
çok şık:

imparator ile kralın kavuşması

15
20
yanıtYanıtla
Cengizkesici19666@gmail:

Bir G.Saray taraftarı olarak İmp.umuza tam destek veriyorum.Fatih hocadan beklentim kendisinden sonra yerine geçecek bir hoca yetiştirmesidir.Ne hasan şaş tan,nede ümit davalardan hoca olmaz .Umarım term de bu konuyu düşünüyordur.

17
8
yanıtYanıtla
süper üçlü:

fatih hoca selçuk arda süper üçlü 1 milyar 905 milyon külçe altın verseler hakları ödenmez yinede hakları kalmış sayılır. uefa kupaları, süper kupalar, ligler, kupalar vb. kimin kariyerinde var?

8
14
yanıtYanıtla
Kibar Adam:

Ikiniz yüzünden Besiktasli oldum. Gidin geri dönüm.

4
10
yanıtYanıtla
kuzgun:

helal sana fatih Hocam elinden tut herkes hata yapabilir düşene vurmucan ARKADAŞ

4
7
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Evet Ardanin bazi kirminal olaylari oldu..ama bazilari gibi büyüdügü külübüne en ufak bir ihanet etmedi..Arda GS icin canini feda edecek kadar GS,lidir.. yerinde karar..

8
3
yanıtYanıtla
hee zaa:

fatih hoca istemiş ardada dönmeye sıcak bakıyormuş soğumadan alak yoksa halimiz nece nice olur

4
6
yanıtYanıtla
Kibar Adam:

Bela dedinmi geliyor.

2
8
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title