Haberler

Mert Nobre, "Brezilya'dan hocalık için teklif aldım"

Akhisarspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın yardımcılığına getirilen eski futbolcu Mert Nobre, Brezilya'dan teknik direktörlük teklifleri aldığını ama tercihini Akhisarspor'dan yana kullandığını söyledi.

Akhisarspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın yardımcılığına getirilen eski futbolcu Mert Nobre, Brezilya'dan teknik direktörlük teklifleri aldığını ama tercihini Akhisarspor'dan yana kullandığını söyledi. Nobre, ayrıca futbolculuğun hocalıktan daha kolay olduğunu da ifade etti.

Uzun yıllardır futbol hayatını Türkiye'de sürdüren milli futbolcu Mert Nobre, geçtiğimiz sezonun sonunda Gençlerbirliği forması altında aktif futbol hayatını sonlandırarak, Spor Toto 1.Lig takımlarından Akhisarspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak'ın yardımcısı oldu. Akhisarspor'un Erzurum kampında yer alan Nobre, antrenörlüğe yeni yeni alıştığını söyledi.

Akhisarspor'un sabah antrenmanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nobre, Brezilya'dan teklifler almasına rağmen tercihini Türkiye'den yana kullandığını dile getirerek, "2 hafta önce antrenörlüğe başladım. Futbolculuk ile antrenörlüğün arasında çok farlar var. Futbolculuk daha kolaydı, hoca olmak biraz daha zor gibi duruyor. Şimdi 24 saat takımı düşünüyorsun, antrenmanları düşünüyorsun. Futbolcuyken sadece antrenman yapıp gidip dinleniyordum. Benim hedeflerim var kendime göre. İlk hedefim teknik direktör olmak, daha sonra ise büyük takımlarda hocalık yapmak. Zor ama her şey olabilir. Brezilya'dan birkaç takımdan hocalık için teklif geldi ama ben Türkiye'yi seçtim. Çünkü ben kendimi Türk hissediyorum ve burada çok mutluyum. Sadece ben değil, çocuklarım ve eşim de Türk bana göre. Türkiye benim evim, Brezilya'ya sadece tatile gidiyorum. Mehmet hocayla 1 yıl Erzurumspor'da birlikte çalıştık. Nasıl bir karakterde hoca olduğunu biliyorum. Biz birlikte şampiyon olduk, o zaman şampiyon oyuncuydum, inşallah Akhisarspor'da da şampiyon hoca olacağım" dedi.

Akhisarspor, çalışmalarına akşam saatlerinde yapacağı antrenmanı ile devam edecek. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Altıparmak Mert Nobre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title