Haberler

Menevşe: "Kazanan Birlik, Beraberlik ve Adana Oldu"

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilen Atila Menevşe, seçimlerin iş dünyasına yakışan bir olgunlukla tamamlandığını belirterek, “Seçimin kaybedeni yoktur.

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilen Atila Menevşe, seçimlerin iş dünyasına yakışan bir olgunlukla tamamlandığını belirterek, "Seçimin kaybedeni yoktur. Kazanan, birlik, beraberlik ve Adana olmuştur" dedi.

ATO'nun Meslek Komitesi ve Meclis üyelerinin belirlenmesiyle başlayan seçim süreci, 7 Nisan'daki Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimleriyle sona erdi. Yönetim Kurulu ve Başkanlık yarışında Atila Menevşe ile Mehmet Şahbaz'ın listeleri oylandı. ATO binasında gerçekleşen seçimde, Meclis üyelerinden 64'ünü Atila Menevşe, 42'sini ise Mehmet Şahbaz'ın listesi aldı.

Seçimlerin ATO'ya yakışır biçimde, sakin bir ortamda gerçekleştiğini belirten Atila Menevşe, "Meclis'te yer alan üyelerin tümü Adana'da yaşıyor ve birlikte ticaret yapıyoruz. Dolayısıyla hepimiz arkadaşız. Bu aşamadan sonra seçimi kimin kazandığı ya da kaybettiği hiç önemli değil. Kazanan, birlik, beraberlik ve Adana olmuştur. Meclisimize düşen en önemli görev, kentimizin üretim, istihdam ve ihracatına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmektir. Bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Atila Menevşe Başkanlığı'ndaki Yönetim Kurulu ise Yücel Bayram, Ömer Küpeli, Zübeyt Şendur, Mehmet Balıkçı, Hüseyin Alıravcı, Muzaffer Emin Yumuşak, Kenan Fitik, Fatih İspir, Hasan Karaca ve İlhan Pehlivan'dan oluştu.

ATO Meclis Başkanlığı için de Tarkan Kulak ile İsmail Acı'nın listeleri yarıştı. Seçim sonunda 108 oyun 68'ini alan İsmail Acı, ATO'nun yeni Meclis Başkanı oldu. Bu süreçte ayrıca, Disiplin Kurulu ve TOBB Delege seçimleri de gerçekleştirildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Şahbaz Atila Menevşe Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title