Haberler

Menajer Ahmet Bulut'un Galatasaray'dan Alacağı Paralar Yok Oldu

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in Belhanda, Feghouli ve Bruma transferlerinde menajerlik ücretlerini buhar ettiği ortaya çıktı.

Özellikle Dursun Özbek yönetiminde yapılan transferlerde sık sık boy gösteren menajer Ahmet Bulut'un Galatasaray'ı icraya verdiği ortaya çıktı.

Star.com.tr'den Levent Gültekin'in haberinde; Feghouli, Belhanda ve Bruma transferlerini gerçekleştiren Bulut'un bu üç yıldızdan dolayı sarı kırmızılı kulüpten alacağının olmadığı, ünlü menajerin Hakan Balta, Ahmet Çalık ve Cenk Gönen'den biriken 1,7 milyon euro'luk bir ödeme alması gerektiği ifade edildi.

Daha önce Batur Altıparmak'ın icraya verdiği Galatasaray'ın Ahmet Bulut'a en kısa süre içerisinde bu parayı tedarik edeceği belirtilirken, menajerlerin 'Bunlar hep 2014'ten kalan alacaklar. Eğer mahkemeye gitmezsek 5 yıl dolduğu takdirde alacaklarımız düşecek, güncellenmeyen dosyalar rafa kalkacak' dedikleri öğrenildi.

AHMET BULUT'U DEVREDEN ÇIKARTTILAR

Yaz ayında Bruma'nın Leipzig'e satılmasında ön ayak olan, Feghouli transferinde West Ham ayağını, Belhanda'da ise Kievli yöneticileri ikna eden Ahmet Bulut'un bu üç transferde bir anda geri plana itildiği ve Dursun Özbek'in ani bir manevrayla Bulut'a yetki belgesini vermediği öğrenildi. Özbek yönetiminin Bruma, Feghouli ve Belhanda transferlerini kendileri bitirdiği ortaya çıkarken, aradaki menajerlik ücretlerinin konusu hakkında herhangi bir açıklama yapılmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ahmet Bulut Galatasaray Bruma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

mtt:

iyi oluş vermeyin para pul bunlara :))

4
4
yanıtYanıtla
BURHAN:

Ardanın devreye girmesi lazım

3
1
yanıtYanıtla
yoldaş:

Bi tosuncuk kadar olamadın ahmet bulut sen parayı unut gali galide gali gs nin eski başkanı benim adım dursun gali gali ha haaaaaaaaaaaaaaa

1
2
yanıtYanıtla
Gerçek:

menejerin olduğu yerde başarı olmaz kendi futbolcularını dayamaya çalışır çünkü

3
0
yanıtYanıtla
bzzt:

kimseyi kınamayın beyler bayanlar

0
2
yanıtYanıtla
O O:

Trabzon hanki macda şike yapti.Yoksa fenermi diyecekdin.

0
1
yanıtYanıtla
DARDANELSPORLU:

aç icra takibini gel kulübe icra memurlarıyla kulubün neyi var neyi yok kaldır gitsin banka hesaplarına haciz koy

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU ADAMDA ARDA İLE İKİZ KARDEŞ GİBİ BENZİYOR

0
0
yanıtYanıtla
BARBAROS HAYRETTİN:

Valla kim ne yapıyor. kimin eli kimin cebinde belli değil. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title