Haberler

    Mehmet Demirkol: Eren Derdiyok ile Bağlar Koptu!

    Yorumcu Mehmet Demirkol, BeIN Manşet programında, Schalke maçına sakatlığı sebebiyle götürülmeyen Eren Derdiyok'la Galatasaray arasındaki bağların koptuğunu ileri sürdü.

    Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'da tartışılan isim Eren Derdiyok'la ilgili çarpıcı iddiada bulundu.
    İşte Demirkol'un yorumu: "Eren Derdiyok ile ipler koptu. Fatih Hoca da söyledi. Sağlık Kurulu sorun yok derken, Eren ise ağrım var diyor. Terim, yani sana değil, doktorlara güveniyorum diyor. Bir oyuncu ile sözleşme yaparken, onun özelliklerini iyi araştırıp, ona göre sözleşme yapman gerek. Daha sonra adam ben ayrılmak istemiyorum. Tarık Çamdal konusu böyle. Galatasaray'a geldiği gün, bu adam Galatasaray'ın oyuncusu değil demiştim. Başka yerli oyuncu mu yok? Hiçbir olumlu rapor görmedim. Oyuncunun da sorumlulukları olması lazım. Kontratı yaptım, bundan sonra yatıyorum dememeli. Böyle bir şey olur mu? İnsan kendine yedirir mi bunu?" dedi. (Ajansspor)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Demirkol Eren Derdiyok Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title