Haberler

Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Üniversitesi İçin Destek Olacak

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la el sıkışan Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Üniversitesi için de elini taşın altına koydu.

Fenerbahçe'nin Acıbadem anlaşması tepki çekmeye devam ediyor... Rakamlar açıklanmadı. Süreç açıklanmadı. Pek çok şey hala sır. Aziz Yıldırım'dan bu konuda açıklama alamayacaklarını bilenler Mehmet Ali Aydınlar'a yöneldi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın cevabı, ''Şu anda yurt dışındayım. Başkan konuşsun. Ben de konuşurum'' şeklinde oldu. Aydınlar ile Yıldırım'ın arasını Selim Koray'ın yaptığının ortaya çıkmasından sonra sürecin detayları da derinleşmeye başladı.

ÜNİVERSİTE İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Hali hazırda Acıbadem markası ile bir üniversitesi bulunan Aydınlar, Yıldırım'ın çocuğu gibi üzerine titrediği Fenerbahçe Üniversitesi için de elini taşın altına koydu. Kendi okulunun tüm altyapısını, eğitimci desteğini vermek için Başkan'a söz verdi.

Herkes Yıldırım'ın konuşmasını ve neden Aydınlar'la anlaştığını açıklamasını beklerken küçük küçük tüyolar da gelmeye başladı. Bunlardan ilki de Yıldırım'a atfedilen, ''Hep başkan kavgacı diyorlardı. Şimdi barışçı oldum. Yine yaranamadım. Ne yapalım meyve veren ağaç taşlanır'' sözleri oldu.

(Fotospor)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Ali Aydınlar Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Adınızı Yazın:

ARTIK BELLİ DEĞİL Mİ ALENEN ŞİKE YAPILDIĞI FUTBOL SEVERLER DE ŞU YAPILANLARI GÖRMÜYOR MU YAZIKLAR OLSUN TÜRK YARGISINA TFF SİNE Bİ AZİZ YILDIRIMIN SUÇUNU ÖRT BAS EDEBİLMEK İÇİN ÜLKE SEFERBER OLDU YAZIK

3
9
yanıtYanıtla
Gerçek Fenerbahçeli:

Kardeşim şike yapılsa UEFA affedermi hiç Monako’yu juventusu Marsilya’yı düşürdüler Biz FENERBAHÇEYİMİ kollayacaklar

yanıt10
yanıt1
FANATİK:

BUNLARIN HEPSİ AZİZİN BAŞKANLIK KORKUSU. ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇA ŞAMPİYONNNN!!!!

6
4
yanıtYanıtla
Ard:

Fener bu adama deva acacakti diye biliyordum ne değisti ?

7
1
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

AFERIN AZIZ BASKAN AYDINLARIN HAKLI CIKMASSAM ZARARI ODERIM LAFINI AZIZ BASKAN BOYLE ODETTIRIYOR . UEFA ve ONUN YALAKACILARINIDA SU AKIBET GOZLIYOR . SAMPION FENERBAHCE

2
6
yanıtYanıtla
gultekin04:

şampuan Febe

yanıt0
yanıt1
siyah beyaz:

bu adamın fenere yararı azizden milyon kat daha fazla olmuştur bu adam zamanın tff başkanı olmasaydı fener şuan 3. ligdeydi avrupadan menle paçayı iyi yırttılar

2
6
yanıtYanıtla
tarık:

yıldırım zor gider

5
0
yanıtYanıtla
BB:

Destek de olma yürü git işine bu adam feneri yapcağı katkı da kalsın yeter ki uzak dursun!!

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YAZIK AZİZ SANA FENERBAHÇEYİ 3 TEMMUZDA SATANLARLA YANDAŞ OLDUN BAŞKANLIK HARAM OLSUN ALİ KOÇ BAŞKAN OLSUN

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title