Haberler

Kylian Mbappe, önümüzdeki sezon Paris Saint-Germain'de kalacak

Güncelleme:

Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'de forma giyen ve başta Real Madrid olmak üzere birçok takımın transfer listesinde olduğu iddia edilen yıldız oyuncu Kylian Mbappe, gelecek sezon takımda kalacağını açıkladı.

Fransız devi Paris Saint-Germain'de önemli bir gelişme yaşandı. Özellikle Real Madrid başta olmak üzere birçok takımın transfer listesinde olduğu söylenen Kylian Mbappe, gelecek sezon takımda kalacağını duyurdu.

Bein Sports'a konuşan 21 yaşındaki Fransız futbolcu, PSG'nin gelecek ay 50. yıl dönümüne gireceğini hatırlattı ve "Kulübümle sözleşmem 2022'ye kadar devam ediyor. 50. yılın kutlanacağı bu özel sezonda PSG'de forma giymeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

"ONUNLA ÇALIŞMAK HER HOCA İÇİN BİR HEDİYEDİR"

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan PSG'nin Alman teknik direktörü Thomas Tuchel ise "Mbappe ile çalışmak her hoca için bir hediyedir. Sözleşmesi devam ediyor ve onu satmaya hazır değiliz. O bizim için son derece önemli, anahtar bir oyuncu" dedi.

NEYMAR İLE İLİŞKİSİ İYİ

Mbappe ile takımın Brezilyalı yıldızı Neymar arasında sorunlar yaşandığı iddialarını da yalanlayan Tuchel, "Onunla Neymar arasında harika bir iletişim var. Bu takımdaki herkesi mutlu ediyor ve PSG'ye ciddi bir güç katıyor" diye konuştu.

120 MAÇTA 90 GOL

Mbappe, PSG formasıyla çıktığı 120 karşılaşmada 90 kez ağları sarstı.

Kaynak: AA / Spor

Paris Saint Germain Kylian Mbappe Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Serdar:

Bale gibi adamı harcadın real

1
0
yanıtYanıtla
gitme:

real madrid genc oyunculari curuttu sirf ronaldo basarili oldu diye herkez olamaz mesela bale bak mesela o 2000 li kadroya bak o kadar yildiz nerdeyse sifir basari

0
0
yanıtYanıtla
HERKES:

herkez değil herkes

yanıt0
yanıt0
GITME:

affet kardes ben pomagim turkcem pek iyi degil

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title