Haberler

Manken Tuğçe Aral, "Loris'i Para Karşılığında Öperim" Diyen Seda Akgül'e Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Ünlü manken Tuğçe Aral, kaleci Loris Karius'u para karşılığında öpmek isteyen Seda Akgül'e "Sen dünyaları versen Karius seni öper mi?" diye sitem etti.

Manken Tuğçe Aral, Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius'u para karşılığında evine çağırarak öpmek istediğini söyleyen sunucu Seda Akgül'e, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"SEN DÜNYALARI VERSEN KARIUS SENİ ÖPER Mİ"

4 Kadın Zamanı programı sunucularından Seda Akgül, Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius'u 3,750 TL karşılığında öpmek istediğini söyledi. Seda Akgül'ün bu sözlerine manken Tuğçe Aral, Instastory'den şu sözlerle tepki gösterdi: Pes! Pes! Pes! Annesi yaşındaki kadının teklifine bak. Parasını verip öpecekmiş! Sen dünyaları versen Karius seni öper mi acaba?"

Manken Tuğçe Aral, 'Loris'i Para Karşılığında Öperim' Diyen Seda Akgül'e Tepki Gösterdi

"3,750 LİRAYA ÖPERİM"

Programda bir haber hakkında konuşan Seda Akgül, canlı yayında Loris Karius'u öpmek istediğini söyledi. Akgül, "Şimdi benim canım birine öpücük atmak istese" diyerek başladığı konuda şöyle konuştu: Şimdi Karius buraya gelse, veririm 3,750 lira. Gel kardeş der öperim.

Manken Tuğçe Aral, 'Loris'i Para Karşılığında Öperim' Diyen Seda Akgül'e Tepki Gösterdi

"ZEKAMI KÜÇÜMSEMEYİN, LİBİDOMU ABARTMAYIN"

Açıklamasının ardından tepki çeken çektiği için makyajsız ve sabahlıkla kamera karşısına geçen Akgül, "Zekamı küçümsemeyin, libidomu abartmayın." dedi. Akgül, sosyal medya paylaşımına, "Hakaret edenlere dava açılır... Kadının da espri yapma yeteneği vardır... Erkek erkeğe yaptığınız muhabbetleri yayınlasak kim ne kadar rezil olurdu acaba? Karius çok yakışıklı evet! Allah sahibine bağışlasın! Bana da huzur ve sıhhat versin" notunu ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Loris Karius tuğçe aral Seda Akgül Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (51)

MÎLLÎ EGÎTÎM MEMURU:

Yeter kardesim bu ahlaksizliklarda terördür. Bu nasil bir utanmazlik ve ahlaksizliktirki tv ve medya araciligiyla resmen yatak daveti yapiliyor. Buna özgürlük diyorsaniz, tükürsünler böyle özgürlüge.

21
7
yanıtYanıtla
.....:

size kalsa her şey terör herkes sizin istediğiniz gibi insan olmak zorunda ya birakin olum bu ahlak bekciliğini kadin sadece ekranlarda bunu çikip söylüyor diye hedef aliniyor sanki senin baban annen ve sen küfür etmiyorsunuz rahatsizsan izleme

yanıt3
yanıt14
kara kartal:

Sevgili Seda, Loris kaleci jigolo değil. . . lütfen

15
3
yanıtYanıtla
KARTALDAN ,KARTALA:

Sana yakışmadı KARTAAAL. . . .

yanıt2
yanıt0
Yorumcu 123:

kadın azık, kızana gelik,ateş sönmesi gerekiy ancak elleşecek Türk erkekleri yok mu ki elin gavurundan medet umisin Seda tezze,bü tür laflar bizim kızlarımıza kötü örnek oluyor ve aile kültür yapımıza ters,lütfen dikkat Seda tezze

14
3
yanıtYanıtla
Dursun Doğru:

AAAA TUĞÇE, SENDEMİ NAMUSLU AYAKLARINA YATTIN. !!! ALLAHIM SEN Aklımı koru. TUĞÇE Sen Can atıyorsun . Ama seni Takan Yokki. . Seni Herkes Biliyooooo.

yanıt2
yanıt0
Hakan Berke:

bir gün gelecek bir türk kızı bir yabancıyı para karşılığı öpmekten herkesin içinde bahsedecek , utanmayacak, sırıtacak desler inanmazdım , gene inanmıyorum çünkü bunun soyunda ve karşısındakinde türklük yok , sıkıntı yok.

11
3
yanıtYanıtla
kesinlikle:

Alayı sabetayist

yanıt1
yanıt0
SSK EMEKLİSİ:

TÜRK VE MÜSLÜMAN OLDUĞUNU NERDEN BİLİYORSUN HER KİMLİĞİNE TÜRK YAZAN TÜRK MÜ OLUYOR

yanıt0
yanıt0
allahsizikahretsin:

Yemin ediyorum ruslar bunlardan edepliler!

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title