Haberler

Manisa FK'ya 6-1 yenilen Kocaelispor'da taraftarlar tesisi bastı

Güncelleme:

Misli.com 2. Lig'de deplasmanda karşılaştığı Manisa FK'ya 6-1 yenilen Kocaeslipor'un taraftarları tesisi bastı. Takım otobüsünün önünü kesen ve "Futbolcu mu dövelim?" sloganı atan taraftarları polis ekipleri sakinleştirdi.

Misli.com 2. Lig'de deplasmanda karşılaştığı Manisa FK'ya farklı mağlup olan Kocaeslipor'da taraftarlar, karşılaşmasonrası adeta çılgına döndü.

Maç dönüşü kulüp tesislerinde takım otobüsünün önüne geçerek oyunculara tepki gösteren taraftarlar, "Futbolcu mu dövelim?" diye slogan attı. Kalabalık, polis ekipleri tarafından uzaklaştırdı.

Dün 2. Lig'in ikinci haftasında Manisa FK, sahasında Kocaelispor'u 6-1 mağlup etti. Maç sonrasında takıma tepki gösteren Kocaelisporlu taraftarlar, sosyal medyada organize olarak Körfez ilçesinde bulunan Kocaeslipor Burunga Tesisleri'nde toplandı.

Manisa FK'ya 6-1 yenilen Kocaelispor'da taraftarlar tesisi bastı

"FUTBOLCU MU DÖVELİM?"

Takım otobüsünün önüne geçen futbolseverler, futbolcular ve teknik heyete tepki göstererek, "Futbolcu mu dövelim?" diye sloganla attı. Yenilgiyi hazmedemeyen taraftarlar, polis ekiplerinin uyarıları sonucunda tesislerden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (28)

Vatandaş:

Yobazlar

35
15
yanıtYanıtla
HELE HELE:

Yobazlar ne ya. Çok güldüm.

yanıt1
yanıt1
Özcan Şahin:

Spor bu yenmekten var yenilmekte şiddet niye ayıp çok ayıp

31
4
yanıtYanıtla
serap:

nasıl bir ülke burası ya

26
7
yanıtYanıtla
MST:

Aferim size! Başka dertleri olmayan sığırlar!

20
6
yanıtYanıtla
XXX KLASS:

fazla söze gerek işte bu yüzden türk futbolunu bıraktım tiksiniyorum sizden şu görüntülere bak acaba diyorum hiç düşündünüzmü ülkemize bir saldır olduğundada böyle cesurca vatanınız için öfkelenecekmisiniz siz kimle savaşıyorsunuz savaşmı bu bu ne biçim bir öfkedir yazıklar olsun

17
3
yanıtYanıtla
AFYONLU:

ASIL FUTBOLCULARINI DÖVMESİNİ GEREKEN BİZ BEŞİKTAŞ TARAFTARLARIYIZ BJK Lİ OLARAK UTANIYORUM LAN YILDIM ARTIK

11
5
yanıtYanıtla
Karamürselli:

HODRİMEYDAN - GECEKONDU

6
0
yanıtYanıtla
Gercek:

Bu yabancıları alın atın ülkeden medeniyetten nerelere geldik cahiliyeto bak çok istiyosan ya topçu olur sen oynarsın ya da başkan olur transferi yaparsın ..İnsanların işine karışmayın insanlıktan nasibini alamamışlar sizi

2
4
yanıtYanıtla
Gercek:

Yabancı değil yabani YABANİ

yanıt0
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title