Haberler

Manchester City, Lionel Messi'ye teklif yapmak istiyor

Güncelleme:

Manchester City, Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılma olasılığını takip ediyor. İngiliz devi Arjantinli yıldızla masaya oturmak istiyor.

Barcelona'daki geleceği konuşulmaya başlanan Lionel Messi'nin Katalan ekibindeki akıbeti belirsizliğini korurken oyuncuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

ESPN'in haberine göre Manchester City, Barcelona Sportif Direktörü Eric Abidal ile tartışan Lionel Messi'nin takımdan ayrılmak istemesi durumunda futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçecek.

KONTRATINDAKİ ÖZEL MADDEDEN FAYDALANACAKLAR

Barcelona ile 2021 yazına kadar kontratı bulunan Messi'nin sözleşmesindeki özel bir maddeyle sezon sonunda bedelsiz olarak takımdan ayrılabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Oyuncuyu yakın takibe alan Manchester City, şartlara bağlı olarak Messi'yi kadrosuna katacak.

Öte yandan Messi'nin Barcelona'dan ayrılmak istemesi durumunda Pep Guardiola ile olan yakın ilişkisi nedeniyle Manchester City'yi tercih etme ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

Kariyerinde yalnızca Barcelona forması giyen 32 yaşındaki Lionel Messi bugüne kadar kulübüyle 622 gole imza attı.

(NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Eric Abidal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (18)

GERÇEK FENERLİ SS:

Falcao gibi bu da çöp

4
20
yanıtYanıtla
bjk:

siz türkler nasıl diyor ben bilmiyor ama bi atasözü var sizde at yalanı seveyim inananı

13
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

6S''lisin kesin

yanıt10
yanıt9
IHTIYAR:

Bunun devri yavaş yavaş kapanmaya başladı loo

9
4
yanıtYanıtla
Gemlikspor:

Messiye de çöp dediniz ya helal olsun size

6
1
yanıtYanıtla
Messi:

Abidal Abdallık etmeye devam ederse giderim valla, , bana takım çok, , ,

6
1
yanıtYanıtla
abidal:

Çok da fifi keko. Senden çok var

yanıt2
yanıt2
mesi-nesi:

yahudi cöpü para eder bayarlar satarlar yeni diye

yanıt0
yanıt0
Pique Dayi:

Adami hasta etmeyin. Bu takimin bel kemigi benim!

yanıt0
yanıt0
Griezmann:

Ben varım siz olmasınız da olur

yanıt1
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title