Haberler
Güncelleme:

Pınar Deniz'in ödül konuşmasına Burcu Özberk ve Farah Zeynep Abdullah'tan tepki

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmadan dolayı sosyal medyada gündem olan Pınar Deniz'e bir tepki de meslektaşlarından geldi. Burcu Özberk ve Farah Zeynep Abdullah, Twitter'dan Deniz'i eleştiren paylaşımları beğendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Fakır:

yani şimdi dünyayı kurtarmak için ne yapmış

270
24
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

altın Kelebek amacından saptı artık. Eskiden gerçek jüri ile ödüller verilirdi. Şimdiyse Demirören grubunun kendi kendine verdiği bir ödül.. Yoksa Pınar Hanım'ın dünyayı kurtarması, doların 1 liraya düşmesi ile eş değer. :))

119
11
yanıtYanıtla
Harun Çelik:

Pınarın yorumunu eleştiren sanatçılar, elltirileri ile kendileri de yaptıkları işin dünyaya hiçbirşey katmadığını kabullenmiş oluyorlar

72
20
yanıtYanıtla
Zafer Kocatepe:

Sen önce Türkçe konuş yaz sonra yorum yap

yanıt14
yanıt11
H.B60:

Ah farahcık her yere yetişiyorsun fazlamı boş vaktin var anlamadım. Yada film dizi tekliflerimi düştü. Kız oynadığı karakterleri yaşıyorken bu denli müthiş oyunculuk varken tebrik yerine bir yere takılıp eleştirmek neden… Bazen çok gereksiz yerlere uzanıyorsun.

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title