Haberler
Güncelleme:

Melek Mosso'nun Isparta'da düzenlenecek konseri iptal edildi

Ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran'da düzenlenmesi planlanan konseri iptal edildi. Mosso'nun kentte konser düzenlemesine bazı kesimler tepki göstermiş hatta bunlardan biri olan Anadolu Gençlik Vakfı, "Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul görmeyecektir. Bu ve benzeri şarkıcıların Isparta'mızda yeri yoktur" açıklamasını yapmıştı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

interactive:

ülkede tek ahlaksız kadın sanatçılarda zaten! tecavüzcülere, çocuk istismarcılarına, hak yiyenlere, rüşvet yiyenlere tek kelime edemezler.

123
50
yanıtYanıtla
Burcu Kaymakçı:

Melek size bikaç gömlek fazla zaten

91
75
yanıtYanıtla
Cumhur Enes Obut:

halk dan birey olarak tepki gözteren kurum ve kuruluşlar ve tepkiye kayıtsız kalmayan belediyeye teşekkür ederim...

52
68
yanıtYanıtla
Günday deniz:

Sonuna kadar destekliyor ve tebrik ediyorum. Teşhircilik ve ahlaksızlık sanat değildir. Sanat değeri olmayanların insanların hasis duygularını istismar ederek kendilerini bir şeymiş gibi topluma dayatıyorlar. Bunun muhafazakarlıkla dindarlıkla alakası yok. Ahlaksızlık insanın olduğu her yerde ahlaksızlıktır.

69
46
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Milletin adına konuşma yetkisini nasıl buldunuz kendinizde? madem öyle çöpten ekmek toplayan anneler için bir kere ağzınızı açın bu gariban analara çöpten ekmek toplatanlarin aramızda yeri yoktur diye bildiri yayinlaayin sıkar demi?

67
25
yanıtYanıtla
Selçuk Bulat:

Birakinda ona halk karar versin siz kimsiniz milletin yerine karar veriyorsunuz konsere gitmezsen hiçbirşey görmezssin burasi kraliyet ülkesimi?

39
37
yanıtYanıtla
Mehmet Akar:

noldu şimdi melek mosso gelmeyince ısparta gençleri erozyondan kurtuldu mu ? şayet kurtuldularsa eğer demekki ısparta bunu başarmış tek şehir onun dışında sakın ıspartadan çıkmayın melek mossolar her yerde

50
18
yanıtYanıtla
Osman Ylmz:

Haberde de geçtiği gibi Ispartalı gelsin istiyordu AGD konsere mi gelmiyormuş! şehrin eğlencesini de bozdular … Ona bakılırsa kimler ne diyorda bir sorun olmuyor Bu mu sorun yazık!

30
24
yanıtYanıtla
İBRAHİM ARSLAN:

dünyanin en ahlakli halkı olan Isparta halkini tebrik ediyorum :) abi ahlak konusunda toz kondurmamamiz ama Amerikan halki gibi yaşmamamiz yok mu :)

29
14
yanıtYanıtla
corci:

Sebep?

30
8
yanıtYanıtla
Murat DEMİREGER:

Türkiye'de mücadele aslında sağcıyla solcu, Aleviyle Sunni, Türkle Kürt, Kemalistle liberal arasında filan değildir. Tüm mücadele uygarlıkla barbarlık arasında geçmektedir. Gerisi faso fiso.

26
8
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Bu herifler kendilerini halkın yerine koyup ahlak zabıtalığına soyunmuş Melek Mossonun yerine ben olsam iptal gerekçesinin bu olduğunu belgeletir sonra da tazminat davası açardım. Ama yok iptal edenler dürüst davranamazlar ödlektirler muhakkak bir mazeretle kılıfını uydurmuşlardır.

15
17
yanıtYanıtla
Fakır:

halal olsun dayioğlu

11
20
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

yineözgürlükcüler karsi gelmisler belli...en iyisini yapmis isparta tebrik ediyorum.. sanatci dedigin örnek olur ... bu kadinmi örnek olacak acilin sacilim demesinle ??? en güzel karari vermisler insaALLAH devami gelir ... vatana hainlik eden sanatcilarida cikartmayacaklar hic bir konsere

14
16
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Ne zaman ünlü olmuş da ünlü şarkıcı demişler bu haberde ismini ilk defa duydum bilmediğimiz çok ünlü var sanırım eeee artık nüfus kalabalıklaştı kimse kimseyi tanımaz oldu ülkem 2.ci Hindistan olma yolunda çok hızla ilerliyor ! Dağlar taşlar bina dolacak !

10
19
yanıtYanıtla
ismail vahapoğlu:

milleti kin ve nefret suç. Gençleri milli ve dini inançlarıyla alay etme kötü örnek olmada suş sayılmalı. genç kızlarımızı ailesine isyan ve ahlaksızlığın kapısını aralamaya çalızan zavallılar bunlar. Ispartalıları ve milli gençleri teprik ediyorum

9
10
yanıtYanıtla
Tuğba Tuğba:

İNANÇ VE GELENEKLERİMİZE UYMAYAN KONSERLER DÜZENLEMEKTEDİR DERKEN BELEDİYE DE SİTEM VAR, BURDA MELEK MOSSO BİRAZ HARCANMIŞ DİĞER SANATÇILARDA ÇIKMAMALI BU AÇIKLAMADAN SONRA.

13
5
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

soyunan herkes sanatçı oldu!

3
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title