Haberler

Medcezir Dizisindeki Hata Gözlerden Kaçmadı!

Güncelleme:

Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisindeki devamlılık hatası sosyal medyada gündem oldu.

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde oynadığı Medcezir dizisinin 56. bölümde yemek masasında Sude elindeki kadehi Selim'in üstüne döktü. İlk sahnelerde kırmızı elbise giyen Sude, Selim'in üstüne dökülen şarabı temizlemeye çalıştığı banyoda siyah bir elbiseyle karşımıza çıktı. Daha sonra yemek masasına gelen Sude, siyah elbiseyle masaya oturdu.

HAYRANLARI DİZİYİ SAVUNDU

Dizinin hayranları sosyal medyada bu hata için Sude'nin de üstüne döküldü o yüzden elbisesini değiştirdi savunması yaptılar ama görüntülerde sadece Selim'in üstüne dökülüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy Medcezir Star Komik - İlginç Magazin Haberler

500

Yorumlar (45)

ahmet:

işte akp de böyle ama uyuyorsunuz

28
33
yanıtYanıtla
Ahmet Napan Sen:

Vatan haini olduğunuz burda bile AKP''ye bağlamanızdan belli :D

yanıt5
yanıt1
:

kanal akp ni aptal

yanıt2
yanıt0
Nasıl ayakta kaldığımıza şaşıyorum:

Türk milleti çok zekidir ama geri zekidir :))Türk milleti çok çalışkandır ama temmellikte çok çalışkandır. Türk milleti uğraşı sever ama boş uğraşı sever.

29
12
yanıtYanıtla
helboyy:

tüh tüh tüüühhh. . . napcaz şimdi nasıl uyuyacaz bu gece :/

33
2
yanıtYanıtla
Mehmet Comart:

Şimdi ben buraya niye geldim, niçin geldim? nasıl geldim? bunu izaha gerek yok. gördünüz, haberler yazdım geldim! ama, gelmemişte olabilirim. gelmişsem gelmişimdi, gelmemişsem gelmemişimdirr. görünen köy. . . uzakta değildir. buraya geldik de sonradan gelmedik mi dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır. . . sahi ya ben buraya neden geldim? kim getirdi lan beni buraya?!

8
20
yanıtYanıtla
naneMobil-ANDROID:

ne önemli

22
3
yanıtYanıtla
BİR ANNE:

CUMA GÜNLERİ BU DİZİ BAŞLAYINCA SİNİR OLUYORUM AHLAKİ DEĞERLER BİTİK EVİMDE YETİŞEN KIŞ ÇOCUĞU VAR AİLE HAYATININ BÖYLE OLACAĞINI SANACAK DİYE ÖDÜM KOPUYOR BU DİZİLERİN BİZİM YOPLUMUMUZA NE FAYDASI VAR AYIP

19
5
yanıtYanıtla
Firat calmasurMobil-IOS:

Ne kadar onemli bir mevzu bu boyle. Tuh tuh tuh gordunmu kadin farkli elbiseyle cekime devam etmis hayallah napicaz simdi?? Ama suc bunu haber diye yayinlayan editorlerde degil, suc bunlara bu meslegi yaptiranlarda..

23
0
yanıtYanıtla
R.T.E.mobilWeb@haberler.com:

Tam bi boyuz dizisi kim kiminle belli degil zenginlerin yasadigi hayat gercekten ayip yazik birbirlerinden haberleri yok boynuzlularin

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title