Haberler

Kasım'da Deniz Keyfi

Türkiye Sıcak Hava Dalgasının Etkisine Giriyor. Pazar'a Kadar Ülke Genelinde Yağış Beklenmiyor ve Sıcaklıklar 5-6 Derece Yükselecek.

Sıcaklık artışı Marmara ve Ege bölgelerinden başlayacak. Havanın pazar gününe kadar ülke genelinde açık olması bekleniyor. Ancak uzmanlar, esmesi beklenen rüzgarların çok zayıf olması sebebiyle, yoğun sis uyarısı yapıyor.

Bodrum'da ise birkaç günden bu yana devam eden soğuk ve yağışlı havanın ardından açan, yüzünü gösteren güneşle birlikte gelen sıcak hava, ilçede tatil yapan az sayıdaki turisti sahillere ve otellerin havuz başlarına akın ettirdi.

Alman ve İsviçreliler, deniz suyu sıcaklığının 22, hava sıcaklığının 20 derece olduğu Bodrum'un Bitez, Ortakent-Yahşi ve Turgutreis beldelerinde güneşlendi. Tatillerini Sea Garden Tatil Köyü'nde geçiren İsviçreli, Alman ve Avusturyalı turistler, havuz başını doldururken güneşlenip, denize girdi. Sea Garden Tatil Köyü Genel Müdürü Florence Comble, su sporları ve yelken kurslarının kış aylarında kapatılmadığı belirterek "Özellikle kuzey Avrupa ülkelerinden gelen konuklarımız bu mevsimde güneşin, denizin ve tatilin tadını çıkartıyor" dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title