Haberler
Güncelleme:

Kardeş acısı ile sarsılan Alişan gözyaşları içinde anlattı: Evli olmasaydım, her şeyi bırakıp gitmiştim

Ünlü şarkıcı Alişan, altı ay önce biricik kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan Alişan, evlatları ve yeğenleri için ayakta kalmaya çalıştı. Alişan, ailece neler yaşadıklarını ve nasıl hayata döndüğünü anlattı. Ünlü şarkıcı "Evli olmasaydım, ailem olmasaydı böyle bir kayıpta her şeyi bırakıp gitmiştim" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Mustafa :

Bakanlar makamlar hepsi bşr araya geldi ama kurtaramadı. Bence kula değil Allah'a kul ol

46
6
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU :

La kardeşim bi git artık düş gündemden , görende ingiltere prensi öldü zannedecek , Millet aç ekmek peşinde biz aylardır bunun kardeşinin haberlerini okuyoruz , başka haber mi yok...

10
39
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

bunları çekip atarken nasıl bır duygu yasıyon,utanmıyonmu kardesın uzerınden reklam yapmaya..

10
25
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

lan sen nasıl bır ınsansın,ne rezıl bırısın ya..her seyden bır reklam cıkarıyorsun.

9
24
yanıtYanıtla
Bozkurt :

"CUMHUR İTTİFAKINA TÜM MUHALİF BİLEŞENLERİN KARŞI OLMASI"....TAMAM... ANLAŞILIR BİR DURUM.......YA DİĞER KURULACAK İTTİFAKLAR? ANLAŞILIYOR Kİ ÜÇTEN FAZLA İTTİFAK BİRİNCİ TURA KATILACAK.. BU DA KILIÇDAROĞLU'NUN İKİNCİ TURA KALMASI DEMEKTİR. "40 YAMADAN YAPILAN BOHÇANIN DİBİ DELİK OLUR" DERLER.BU MİLLET BU BOHÇANIN İÇİNE OYUNU ATMAZ KARDEŞİM. İLK TURDA TAYYİP YİNE SEÇİLİRSE KİMSE ŞAŞIRMASIN.. DİNLEDİNİZ TKP LİDERİNİ. KOMÜNİST KAFASI BU KADAR ÇALIŞIYOR İŞTE.

11
19
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU :

Değişik bir kafa yaşıyorsunuz... Sen ve senin gibilerin milliyetçiliğini sorgulamak lazım. Devlet bey'in 360 derece dönmesini de derinlemesine incelemek gerek , nasıl bir açık verdide şimdi bu haller de ???

yanıt5
yanıt0
özge güneş:

Allah sevdiklerimizle imtihan etmesin sevdiği birinin öldüğünü geri gelmeyeceğini kabul etmek çok zor ve ağır bir şey.. Ben Alişanın samimiyetine inanıyorum mesleği gereği de göz önünde olması gayet doğal.. Reklam için yapılacak şey değil bu.. İnsanlar çok acımasız ve anlayışsız olmuş..

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title