Haberler

Yıldızhan: Başbakan'ın 3 Çocuk Sözünü 3 Kez Dinleyeceğim

Güncelleme:

Bir yılda 3 çocuk sahibi olan İzzet Yıldızhan, "Başbakan'ın 3 çocuk yapın sözünü üç kez dinleyeceğim. Çocuklarımın sayısı şu an 8." dedi.

Nikahsız 3 eşinden 5 çocuğu olduğu bilinen ve bir yılda 3 çocuk sahibi olan Ünlü Türkücü İzzet Yıldızhan yaptığı açıklamaylam herkesi şaşırttı

"BAŞBAKAN'I 3 KEZ DİNLEYECEĞİM"

"Sevgilim" isimli albümünü geçen hafta çıkaran İzzet Yıldızhan, katıldığı "2.Sayfa" programında kaç çocuğu olduğunu anlattı: "Başbakan'ın '3 çocuk yapın' sözünü üç kez dinleyeceğim. Çocuklarımın sayısı şu an 8. Sanat dünyasındaki en büyük baba benim. Rekor ben de..." dedi.

"10 TANE İSTİYORUM 12 DE OLSA OLUR"

Bizim sektörde benim kadar çocuğu olan yok. Çocuğu çok seviyorum. Bazı ünlüleri görüyorum çocukları yok. Ben 10 tane yapacağım. Onların geleceğiyle ilgili her şeyi yapacağım. Ben okumadım onları en güzel şekilde okutuyorum. Çocuklarıma çok düşkünüm. Ben niyetimi söylüyorum; 10 tane 12 tane de olsa olur."

İKİZ BEBEKLER YOLDA

İzzet Yıldızhan'ın nikahsız 3 eşinden 3 erkek 2 kızı vardı. Ünlü türkücünün 1,5 ay önce bir oğlu oldu. Yıldızhan'ın eşlerinden biri de 2 ay sonra ikiz bebeklerini dünyaya getirecek. Bebeklerin cinsiyeti ise erkek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İzzet Yıldızhan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title