Haberler

Demosunu Üzerinde Taşıyor

Üç Yıl Önce Amerika'da Hazırladığı Albüm, Çalınıp Piyasaya Sürülünce, Ünlü Şarkıcı Bu Kez İşi Sağlama Aldı. Megastar Stüdyoda Şarkılarını Söylerken Artık Kapıda Bodyguard Bekletiyor.

ÜÇ YIL ÖNCE AMERİKA'DA HAZIRLADIĞI ALBÜM, ÇALINIP PİYASAYA SÜRÜLÜNCE, ÜNLÜ ŞARKICI BU KEZ İŞİ SAĞLAMA ALDI. MEGASTAR STÜDYODA ŞARKILARINI SÖYLERKEN ARTIK KAPIDA BODYGUARD BEKLETİYOR.

Tarkan'ın yılan hikayesine dönen yeni albümünün yılbaşında hazır olacağı, ancak sanatçının albümün çıkış zamanına piyasanın durumuna göre karar vereceği öğrenildi. Albümünün çıkışı daha önce iki kez ertelenen ünlü popçu şu günlerde kayıtların yapıldığı İmaj ve Sarı Ev stüdyoları arasında mekik dokuyor. Daha önce Sezen Aksu'dan aldığı 'Nezaket' adlı şarkıyı, şarkı deşifre olduğu için son anda albümünden çıkaran Tarkan, bu kez kendi şarkılarını söylemeye karar verdi.

Düzenlemelerin daha öncekilerde olduğu gibi yine Ozan Çolakoğlu'na ait olduğu albümde, sözleri ve müzikleri Tarkan imzalı 11 şarkı bulunuyor. Stüdyo aşamasına hız veren ünlü sanatçı 12'nci şarkının İngilizce olup olmaması konusunda kararsız. Üç yıl önce Amerika'da hazırladığı İngilizce albümündeki bir şarkısı Miami'deki stüdyodan çalınmış ve İstanbul gece kulüplerinde herkes tarafından dinlenmişti. Albüm çıkmadan önce, İngilizce albümün çıkış şarkısı kulaktan kulağa yayılmıştı. Tarkan, bu kez şarkılarının çalınmaması için büyük güvenlik önlemleri aldı.

Sadece yakın çalışma arkadaşları ve stüdyodaki görevliler dışında hiç kimsenin şarkılarını duymasına izin vermeyen sanatçı güvenlik görevlileri vasıtasıyla işi olmayan kişilerin stüdyoya girmesine müsaade etmiyor. Şarkılarının demosunu üzerinde taşıyan sanatçının, parçalarının herhangi bir şekilde kopyalanmaması için her türlü önlemi aldığı, stüdyolardaki bilgisayarlara özel şifreler koydurduğu öğrenildi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title