Haberler
Güncelleme:

Hadise, Mauro Icardi ile aşk mı yaşıyor? Galatasaray maçına gitmesi kafa karıştırdı

Söylemezsem Olmaz programı yorumcularından Ebru Şancı, Hadise'nin Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile birlikte olduğunu ileri sürdü. Hadise'nin Icardi'den hoşlandığını ve tanışmak için yakın markaja aldığını söyleyen Şancı, "Hadise normalde maça giden biri değildir ama dün akşam Galatasaray maçına gitti. Yakında herkes duyar" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Zeki Anti:

Icardi bunu ne yapsın :)

324
26
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

SENCE?

yanıt207
yanıt26
SULTAN ASLAN:

Sanatçıların çoğu çorap değiştirir gibi sevgili demeyeceğim çünkü bu aşk değil hevestir tümü için, bayanlar erkek, erkekler bayan değiştirir.! Evli olmaları da hiç umurlarında değildir bunların, aldatma bunların genlerinde var...Bunlardan ne sevgili olur ne de eş, kullan at.!

42
9
yanıtYanıtla
Numan Tosun:

Sana yazıklar olsun Hadise,bunlarda nasıl bi mide var yaaa....

31
8
yanıtYanıtla
Omer Bayrakdar:

Galatasaray camiasi acilen bu kadini uzat tutmali Icardi'den, burada yaziyorum, Icardi en iyi sezonunu yasiyor. Bu illet kadin adamin ve Galatasaray'in basarisini golgeleyecek. Demedi demeyin, bu gereksiz kadin ortalikta dolasmaya basladi mi uzak durucan.

19
4
yanıtYanıtla
Kadirli:

Bjk fener tat vermemiş sıra bunda ??

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title