Haberler

Bircan Bali'den Şaşırtan İddia: Murat Cemcir, Yasaklı Madde Kullanan Ahmet Kural'ı Tedaviye Götürüyor

Güncelleme:

'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali, şarkıcı Sıla'yı dövdüğü iddia edilen Ahmet Kural'ın yasaklı madde kullandığını ve Murat Cemcir'in oyuncuyu terapiye götürdüğünü söyledi.

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, sevgilisi Sıla Gençoğlu'nu darp eden Ahmet Kural'ın yasaklı madde kullandığı ve Murat Cemcir'ın ünlü oyuncuyu terapi için bir psikologa götürdüğünü iddia etti.

"AHMET KURAL YASAKLI MADDE KULLANIYOR"

Ünlü şarkıcı Sıla'nın, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olması Türkiye'nin gündemine bomba otururken, bugün Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında ünlü oyuncuyla ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Bircan Bali, Ahmet Kural'ın yasaklı madde kullandığı için tedavi gördüğünü iddia etti.

Bircan Bali'den Şaşırtan İddia: Murat Cemcir, Yasaklı Madde Kullanan Ahmet Kural'ı Tedaviye Götürüyor

"AHMET'İ TEDAVİYE MURAT CEMCİR GÖTÜRÜYOR"

Özel bir istihbarat geldiğini ve kaynağından çok emin olduğunu dile getiren Bircan Bali, şunları söyledi; "Ahmet Kural yasaklı madde kullanımı için bir terapi görüyor ve terapiye onu Murat Cemcir götürüyor. Bu benim iddiam. Böyle bir istihbarat aldım ve sizinle paylaşıyorum.

"KONUDA HAKLILIK PAYI ÇIKARTAMIYORUM"

Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ahmet Kural, gerçekten herhangi bir maddenin tesiriyle mi bunu yaptı bilmiyorum. Bir yerden haklılık payı çıkartmaya çalışıyorum ama çıkartamıyorum. Ama Murat Cemcir'in de bildiği o psikologa gittiğini biliyorum."

AHMET KURAL'A DESTEK VERDİ

Öte yandan Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığı yönündeki iddialar hakkında yazılı ya da sözlü açıklama yapmayan Murat Cemcir, Kural'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı beğenerek destek verdi.

Bircan Bali'den Şaşırtan İddia: Murat Cemcir, Yasaklı Madde Kullanan Ahmet Kural'ı Tedaviye Götürüyor

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Cemcir Bircan Bali Ahmet Kural Magazin Haberler

500

Yorumlar (33)

Sedat:

Ekmeğini gıybetle kazanan bir kadın Bircan Bali. . .

10
0
yanıtYanıtla
ayşe:

evet aynen öyle

yanıt2
yanıt0
SEDAT:

SADECE SILA GÜNDEMDE KALMAK İÇİN YAPIYOR

3
4
yanıtYanıtla
SFC:

Sıla'' nın gündemde kalmasına gerek var mı?kadın her albümünde belli bi kitleye hitap ediyor zaten böyle ayak oyunlarına hele ki dövdüler beni dicek kadar . peki ya doğruysa söyledikleri gerçekten böyle bişeye maruz kalıyorsa vicdanın hiç sızlamayacak mı. bi kadın şiddet görüyorum dediğinde keşke söyleseydin yardımcı olurduk diyorlar kadın ben şiddet görüyorum diyor bu sefer reklam yapmakla suçlanıyor. şeytandan daha tehlikelisiniz ya yazık

yanıt5
yanıt1
ANTONY:

SEDAT SUSARSAN DAHA ZEKİ GÖRÜNÜYORSUN

yanıt5
yanıt3
COMOLOKKO:

HEMEN DE ANLATI ZEKA KÜPÜ

yanıt4
yanıt1
horoz sedat:

sedat hobi olarak mı salaksın yoksa genel olarak mı

yanıt4
yanıt2
M.Y:

Ne olursa olsun, Ahmet Kural kadına şiddet ile kariyeri sıfırladı . . Gerisi hikaye . .

4
2
yanıtYanıtla
toro:

şu bircanı biri tokatlasın arkasından kül tablası fırlatsın kefaleti ben ödeyeceğim

2
3
yanıtYanıtla
ayşeçcan:

:) :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title