Haberler

70 Konser İptal Ettim

Senaryosunu Yazdığı, Yönettiği ve Başrolünü Üstlendiği 'Beyaz Melek' Adlı Filmiyle 2 Milyon Sinemaseveri Salonlara Toplayan Mahsun Kırmızıgül Çifte Mutluluk Yaşıyor.

SENARYOSUNU YAZDIĞI, YÖNETTİĞİ VE BAŞROLÜNÜ ÜSTLENDİĞİ 'BEYAZ MELEK' ADLI FİLMİYLE 2 MİLYON SİNEMASEVERİ SALONLARA TOPLAYAN MAHSUN KIRMIZIGÜL ÇİFTE MUTLULUK YAŞIYOR.

Hem ilk filmiyle kendisini ispat ettiği için hem de iflasın eşiğinden döndüğü için sevinçli olduğunu söyleyen Kırmızıgül, "Beyaz Melek filmi benim için maddi anlamda da bir riskti. Çünkü çekimler boyunca gelen ekstra tekliflerini geri çevirdim" dedi.

Çekimler sürecince 70 konser iptal ettiğini söyleyen Kırmızıgül, "Tüm birikimimi bu filme aktardım. Yapımcımla birlikte Beyaz Melek'e 3 milyon 200 bin dolar yatırdık. Ama film 14 milyon YTL gişe hasılatı yaptı. Seyirci salonlara gitmeseydi bu benim iflasım olacaktı" diye konuştu. Mahsun bir konserden ortalama 60-70 bin YTL alıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title