Haberler

Lazio ile anlaşan Vedat Muriqi, hafta sonu imza için İtalya'ya gidiyor

Güncelleme:

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe'de Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü Vedat Muriqi'nin 22 Ağustos Cumartesi günü sözleşme imzalamak için İtalya'ya gideceği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Vedat Muriç kariyerine İtalya'da devam edecek.

Ajansspor'da yer alan habere göre, Lazio ile 5 yıllık anlaşma sağlayan Kosovalı golcünün 22 Ağustos cumartesi günü İtalya'ya giderek yeni takımıyla sözleşme imzalayacak. Bu transferden Fenerbahçe'nin kasasına 18 milyon euro girecek.

36 MAÇTA 24 GOLE KATKI VERDİ

Vedat Muriqi geçen sezon sarı lacivertli formayla 36 resmi maça çıkarken 17 gol attı ve 7 de asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İtalya Lazio Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

fenerlibahçeli34:

Uzun yıllar oynamanı isterdik. Ama yolun açık olsun. Bu arada İtalya nın Vedatın futbolu için en uygun ülke olduğunu düşünmüyorum. İspanya da kendini daha iyi gösterebilirdi.

1
2
yanıtYanıtla
UNI FB:

Huzunlu bir veda, ama hep kalbimizdesin evlat

0
2
yanıtYanıtla
Külliyen Yalan:

Buda 8das Yandaslarinin Vidasi Gibi Ellerinde Pattlayacak Kendi Kendilerine Hava Gazi Kim Napsin Bu SapSali Bu KadinKöyde Oynadi GS 20 YIL SONUNDA FENEVi ADETA SEYiRCiSi öNüNDE DARMADAGIN ETTi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title