Haberler

    Lakers Biletleri Uçtu! Lebron James Çılgınlığı...

    LeBron James'i Los Angeles Lakers formasıyla Staples Center'da izlemenin bedeli cep yakıyor.

    NBA'de yeni sezona sayılı saatler kala Los Angeles Lakers taraftarları, yıldız oyuncu LeBron James'i bekliyor. Lakers, 21 Ekim'de Houston Rockets karşısında sezonun ilk iç saha maçına çıkarken LeBron'u yeni formasıyla Staples Center'da izlemenin bedeli cep yakıyor.
    Lakers-Houston maçının ortalama bilet fiyatları 934 dolar. Yani 5400 lira. 3839 dolara da bilet var, 7732 dolara'a da... Lakers yönetimi bilet fiyatlarındaki artışı LeBron James'ın transferine bağlıyor..
    NBA'de yeni sezon bu gece perde açarken Los Angeles Lakers'a transfer olan LeBron James, sadece evindeki değil hemen hemen her şehirde bilet fiyatlarını yükseltiyor.
    CNBC International'ın derlediği habere göre, LeBron'un gelişiyle birlikte sadece Staples Center'da bilet fiyatları yüzde 427'ye yükseldi.
    En pahalı maç Houston Rockets
    Yaklaşan sezon için en çok talep gören maçlar arasında Houston Rockets'in Lakers'a konuk olacağı karşılaşma yer alıyor. Bu maç için ortalama bilet fiyatı ise 934 dolar.
    İkinci en pahalı bilet ise son şampiyon Golden State Warriors'un Los Angeles Lakers'ı ağırlayacağı maç olarak görünüyor. Dev mücadelenin bilet fiyatları yüzde 120 artışla 700 dolar ortalamasında.
    Cleveland Cavaliers'ta LeBron James'in ayrılışıyla bilet satışları düşüş yaşarken, 'Kral'ın Cleveland forması ile oynadığı son final maçının bilet ortalama fiyatı 684 dolar'dı. 33 yaşındaki yıldızın Lakers'a katkısı sadece bilet satışları değil.
    James'in Temmuz ayında mor-sarılı kulübe imza attığından bu yana sadece bir internet sitesinde günde 200 forma ortalamayla toplam 12 bin LeBron James forması satıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title