Haberler

Eşrefpaşalılar SinemaTv’de İlk Kez

Güncelleme:

Kırmızı Halı Kuşağı'nda Bu Haftaki Filmi Eşrefpaşalılar.

SinemaTV D-Smart 5'nci kanalda, Teledünya 11'nci kanalda ve aynı anda SinemaTV HD'de D-Smart 117 ve Teledünya 9'ncu kanalda izleyebilirsiniz.

Hollywood'un yüksek bütçeli ve hasılat rekortmeni filmleri ile, Dünya ve Türk sinemasının yıldız oyuncuları ve ünlü yönetmenlerinden iddialı ve kaliteli yapımlarından seçkin örneklerini bu kuşakta izleyebilirsiniz.

İzmir Eşrefpaşa'dan gelip İstanbul'a yerleşen Davut (Turgay Tanülkü), küçük bir mahallede kahve işletmektedir. Evlatlığı Nusret'in (Burak Tarık) hapisten çıkmasını dört gözle bekler. Davut'un eski dostu, yeni düşmanı Tayyar (Hüseyin Soysalan) artık kudretli bir mafya babası olmuştur. Tayyar intikam peşindedir ve bunu, Nusret'i kendi yoluna çekerek gerçekleştirmeyi planlar. Nusret ise bir yanda kendinisi yetiştiren adam ve sevdiği insanlar; diğer tarafta da para ve güç arasında kalır. O günlerde mahallenin metruk camisine bir hoca ( Sinan Taymin Albayrak) tayin olur ve olayların seyri hızla değişmeye başlar.

Tür : Dram

Yönetmen : Hüdaverdi Yavuz

Yapım : 2010

Oyuncular : Sinan Taymin Albayrak, Turgay Tanülkü, Burak Tarık, Sermin Hümeriç

Yayın tarihi : 14Ağustos Cumartesi

Yayın saati : 21.00

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title