Haberler

Enka Kültür Sanat Buluşmaları'nda "SANAT Uzun Hayat Kısa!"

Güncelleme:

26. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, bu kez ödüllü performansıyla Sumru Yavrucuk'u "Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesiydi" ile ağırlayacak.

KİMSENİN ÖLMEDİĞİ BİR GÜNÜN ERTESİYDİ

26 yıldır gelenekselden çağdaşa, alternatiften popülere tüm sanat anlayışlarına ev sahipliği yapmanın gururunu taşıyan ENKA Kültür Sanat, Sumru Yavrucuk'un ödüllü performansı "Umut"un hikayelerine sahne olacak.

25 Şubat Salı akşamı, varoluşu tehdit olarak algılanan bir kadının; transseksüel Umut'un, ailesini, hayallerini, acılarını ve transseksüel olduğu için yaşadığı zorlukları paylaştığı "Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesiydi" ENKA seyircisiyle bir araya geliyor. Yavrucuk'a 2013 Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde En Başarılı Kadın Oyuncu Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül kazandıran "Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesiydi", geçtiğimiz sezon Altıdan Sonra Yapım'ın en beğenilen eserlerinden biri oldu.

26. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, "Sanat uzun, hayat kısa" sloganıyla, 12 etkinlikte, 52 sanatçı ile 4 Şubat – 25 Mart 2014 tarihleri arasında seyircisiyle bir araya gelecek. Program için www.facebook.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title