Haberler
Güncelleme:

Kokusuna aldırmadan kana kana içiyorlar

Sivas'ın Ulaş ilçesinde doğal olarak çıkan ve bölge halkı tarafından böbrek taşını düşürdüğüne inanılan Kokmuş isimli suyu kötü kokusuna aldırmadan kana kana içiyorlar. Bölge halkı, kokmuş suyun 10 gün boyunca aç karınla tüketildiğinde böbrek taşını düşürdüğüne inanıyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

Deliilyaslı:

Arkadaşlar sudaki bu koku haşlanmış yumurta kokusunu andırıyor. 50 km kare çevresinde fabrika, tesis vb bir işletme yok. Dolayısıyla suya kimyasal veya biyolojik bir madde karışma durumu yok. Çünkü suyun yakınında yerleşim yeri dahi yok. Bu su kendiliğinden yeryüzüne çıkıyor. Bu suyu yüzyıllardır yakın köy halkları içiyor ve zarar görmediği gibi fayda görüldüğü iddia ediliyor. Merak etmeyiniz, tecrübe ile elde edilen kazanım en doğru kazanımdır. Milletimizide her fırsatta cahillikle suçlamayın!

10
11
yanıtYanıtla
özdeliilyaslı:

kükürtlü bataklı su . çayın rengi güzel oluyor

yanıt0
yanıt0
CARLOS:

İşte tamda bu tür sebeplerden dolayı Avrupa ülkesi değiliz ve tamda bu sebeplerden cehaleti ve hurafeyi medeniyete tercih etmişiz.

7
12
yanıtYanıtla
osman aykut:

hurafeyle ne alakası var ben burdan su içirdim yiğene taş üretiyordu böbreği şu an çok şükür bişey kalmadı

yanıt7
yanıt2
Ahmet:

Roberto zorla tutmuyoruz canım memleketimde. İsteyen istediği yere gidebilir. 6 ay ingilizce kursuna git az biraz para biriktir git istediğin memlekete. Bak kafan o kadar çalışmıyorsa böyle genelleme yaparak konuşmıyacaksın. 40 akılı var ise 1 delide illaki vardır, sen burda 1 deli yüzünden diğer 40 akıllıyı da deli gibi gösteriyorsun. Sana anlayacağın dilden yazdım, anlayacağın türden bitiriyorum. Good bye Carlos.

yanıt1
yanıt0
Doktor:

o bölgede yaşıyorum böbrek taşından kurtulmuş insanlara tanık oldum.bilgi

yanıt0
yanıt1
xyz:

her gün 24 saat 15 gün burada kaldım ve sudan içtim bökrek taşım 0. 8 mm idi suyu içtikten sonra 2. 1 milime çıktı. yazılanların hepsi YALAN inanmayın

yanıt1
yanıt0
DOĞRUCU:

Bu suyun hiç bir özelliği yok bende de taş var yıllardır içiyorum düşürmesi şöyle dursun taşı büyüttü. bu suyun sadece çayı güzel oluyor

yanıt1
yanıt0
sorun yok:

Kimse panik yapmasin asirlardir oradan milletimiz su iciyor birseycikler olmadi kokmusun suyunu icen ne kokar nede korkar gardas

10
4
yanıtYanıtla
LFC:

ya bırakın ne halleri varsa görsünler

6
5
yanıtYanıtla
ad:

kimyasal olmasın bu nasıl devlet gidip test yapsınlar suya

3
3
yanıtYanıtla
senin milletin cahil ise:

senin milletin cahil kafasi calismiyorsa devlet be yapsin

yanıt2
yanıt5
RACO:

sivasın neyini tanıttınızki bir bu çeşmesimi kalmış tanınmayan:))))

3
3
yanıtYanıtla
isimsiz:

cahillik basa bela, Allah akil fikir versin

2
2
yanıtYanıtla
Deli Dumrul:

Bizim ilçenin yakınında da böyle bir su var bu hikaye ger yerde tutuyor millet içiyor. Ben bir bardak dahi içmedim sade merak için bir şişeye koydum birgün sonra şişenin altı çorak ve çamur oldu.Devlet böyle yerlerdeki suyu laboratuvar testi yapsın ne var çok mu zor?

4
0
yanıtYanıtla
Batakçı:

Her yerde bu gibi su kaynaklarının olduğunu çoğu kişi sık sık duymuştur, uydurma, yalana sonunda söyleyende inanmış olmalı.

3
1
yanıtYanıtla
Sami SARITEPE:

Sülfür ve kükürt gazları yüklü bataklık suyu. Sağlıksız ve tehlikelidir. Muhtemelen kolibasili de olsa gerek. Yetkililerin dikkatine.

1
0
yanıtYanıtla
samet:

Yakın köyde yaşayan biri olarak söylüyorum: YALAAAN benim böbrektede taş vardı 15 gün 24 saat bu sudan içtim taş düşme şöyle dursun dahada büyüdü. sadece çayı güzel oluyor çay için de bu kadar yolu tepmeye değer mi?

1
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Muhlif köy değilmi orası :))))

1
0
yanıtYanıtla
Mero:

Allahim sen bizim aklimizi kucuklestir!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title