Haberler

Kocaelispor'un efsaneleri Efe için ter döktü

Güncelleme:

İzmit Belediyesi öncülüğünde düzenlenen "İzmit Unutmaz" etkinlikleri kapsamında Kocaelispor'un efsane futbolcuları, Kocaelispor'un yöneticilerinden Mehmet Sadık Efe anısına yeşil sahada ter döktü.

İzmit Belediyesi ve Biz İzmitiz Platformu öncülüğünde "İzmit Unutmaz" etkinlikleri kapsamında Kocaelispor'un efsane futbolcuları sahaya çıktı. Kocaelispor'un efsane yöneticileri Mehmet Sadık Efe anısına düzenlenen gösteri maçına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Biz İzmitiz Platformu Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Belediyespor Başkanı Yusuf Erenkaya, İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kocaelispor'un eski başkanlarından Erol Köse, İsmail Kalkandelen, Hikmet Erenkaya, Turan Sarı, Muammer Çelik, Cemal Derya ve Rafet Kırgız'da katıldı. Gösteri maçının başlama vuruşunu İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet yaptı.

Maçın başlama vuruşundan önce konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, "Geleceğe ışık tutmamız gerekiyor. Bu kentte kim iz bırakmışsa onların anılarını tecrübelerini yeni nesillere aktarmak bizim görevimiz dedik. Kocaelispor'un adı bir markadır. Kocaelispor her şeyin üstündedir, Kocaelispor siyaset üstündedir. Kocaelispor'un adını marka yapan isimlerden biride rahmetli Mehmet Sadık Efe'dir. 'İzmit unutmaz' diyerek onun anısına Kocaelispor'a büyük değer vermiş eski yöneticiler ve futbolcularımızla bir araya geldik. Kocaelispor denince akan sular durur. Bu nedenle bugün burada bizlerle beraber olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kocaelispor'un efsane futbolcularından Baha Ün, İbrahim Yazıcıoğlu, Mahir Danabay, Ceyhun Güray, Senad İbriç, Kamil Öztezer, Veli Akbaş, Orhan Görsen, Zeki Kaya, Erhan Altın, Kamuran Akşar, Bülent Gemici, Süha Özkan, Mehmet Özkan, Ali Burul, Bozkurt Uslu, Bülent Gürbey, Sadun Gemici, Barbaros Kırdar, Kaan Dobra, Murat Vatansever, Engin Tuncay, Kemal Türkeş, Müfis Şenkal, Nuri Karlıoğlu, Güvenç Kurtar, Engin Öztonga, Nuri Çolak, Osman Çakır, Yaşar Altıntaş, Mustafa Çapanoğlu, Ahmet Asena, İskender Köksal, Mehmet Çakıroğlu ve Cenap Yener'den oluşan ve ikiye ayrılan takımların karşılaşması 2-2'lik skorla sonuçlandı. Bu maçtan önce İzmit Belediyespor ve Kocaelispor minik takımlarından oluşan karşılaşmada ise yine dostluk kazandı ve 1-1'lik skorla sonuçlandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title