Haberler

Khabib Nurmagomedov, Justin Gaethje'yi mağlup ederek profesyonel dövüş hayatını sonlandırdı

Güncelleme:

UFC şampiyonu Dağıstanlı karma dövüşçü Khabib Nurmagomedov, Justin Gaethje'yi mağlup ederek profesyonel dövüş hayatına son verdiğini açıkladı. Nurmagomedov, "Babama olanlardan sonra ilk kez dövüştüm. Anneme de son maçım olacağına söz verdim" dedi.

Dağıstanlı şampiyon Khabib Nurmagomedov, UFC hafif siklet kemerini üçüncü kez korumak için Justin Gaethje ile karşı karşıya geldi. Son karşılaşmasını geçtiğimiz sene eylülde Dustin Poirier ile yapan ve kemerini korumayı başaran yenilmez şampiyon Khabib, kemerini korumak için 1 yıl sonra kafese girdi.

SON MAÇINI DA KAZANDI

Gaethje ise, 10 Mayıs 2020'de efsanevi bir maç sonunda Tony Ferguson'ı yenerek hafif siklet geçici kemerini almış ve Khabib ile karşılaşmaya hak kazanmıştı. Hızlı başlayan mücadelede kazanan Habib Nurmagomedov oldu.

Khabib Nurmagomedov, Justin Gaethje'yi mağlup ederek profesyonel dövüş hayatını sonlandırdı

ANNESİNE SÖZ VERMİŞ

Karşılaşmanın ardından Dağıstanlı dövüşçü, "Allah bana her şeyi verdi. Takımıma teşekkür ederim. Tüm takımımı çok seviyorum. Bu benim son maçımdı. Babamsız buraya geldim. Babama olanlardan sonra ilk kez dövüştüm. Anneme de son maçım olacağına söz verdim. Bu benim son maçım" diyerek emeklilik kararı aldığını açıkladı.

"BABASINI GURURLANDIRDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Mağlup olan Gaethje ise, "Her kafese girdiğimde hayattaymış gibi hissediyorum. Rahatlamış durumdayım. Yapması gerekeni yaptı. Çok güçlü o. Babasını çok gururlandırdığını düşünüyorum" diye konuştu.

Khabib Nurmagomedov, Justin Gaethje'yi mağlup ederek profesyonel dövüş hayatını sonlandırdı

BABASI KORONAVİRÜS NEDENİYLE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Khabib Nurmagomedov'un koronavirüse yakalanan babası ve antrenörü Abdulmanap Nurmagomedov, hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Khabib Nurmagomedov Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

İYİ UMARIM Bİ DAHA YÜZÜNÜ HABERİNŞ GÖRMEM BU ADAMI HİÇ SEVMEDİM.

7
85
yanıtYanıtla
Az konuş çok düşün:

Oda şimdi kahrından ölüyordur, sen bir daha göremiyecen diye, dert etmiştir kendine şimdi

yanıt0
yanıt0
ADAM KASLI:

bunu sevmediginizi biliyorum ama haykırıyorum ELHAMDÜLİLLAH diyordu maça çıkmadan.. Allah dediği için sevmiyorsunuz önemli değil dünya var oldu olalı hak mücadelesi devam ediyor. Ne bizim gibi Müslüman tükenir ne sizin gibi soysuz..

yanıt0
yanıt0
Soundlend:

O seni çok seviyormuş maçtan sonra söyledi

yanıt28
yanıt2
Komando 27:

Neden sevmedin bu adam Ülkesi için değil Müslümanlar adına dövüştü

yanıt0
yanıt0
bekir:

cahil asli dunyadaki en iyi genel doguscu once seyret box kick box gures hepsini kullaniyor karma döğüşcu sen git dizi filmini tik tok unu seyret boyle sportif bilgin olaylara yorum yazma komik olma. bilgin yoksa fikrinde olmasın ....

yanıt18
yanıt2
imam ekremoğlu:

ışıd zihniyetindeki bir maganda ama sporculuğuna laf yok.

13
77
yanıtYanıtla
hakan:

Terbiyesizliğin lüzumu yok ışid diyerek aşalağıdın adam müslüman olduğu için çekemiyorsun dimi imam oğlunun ismini de kullanma cahil herif

yanıt46
yanıt7
Adam:

Şevval şahin isimli zavallı bomboş bir kafa getiriyormuş ortaya çıktı Türküm diyor Atatürkten haberi yok Türkiye kaç bölge bilmiyor Sağlık bakanını tanımıyor ve daha niceleri sadece bir et yığını zeka sıfır yazıklar olsun bunu gündemde tutmuşlar bunca zaman

29
17
yanıtYanıtla
Ing:

Son zamanlarda okadar. Cok bakan degistiki ben bile takip edemez oldum o neyapsin

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title