Haberler

Bir skandal da tribünden! Trabzonspor taraftarından Kerem Aktürkoğlu'na çirkin tezahürat

Güncelleme:

Bir grup Bordo-Mavili taraftarlar, Galatasaray derbisi öncesi rakip futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun moralini bozan tezahüratlar yaptı. Isınma esnasında Kerem'e yönelik, "Kaç Kerem, Marcao geliyor" tezahüratları yükseldi. Bunun üzerine Kerem'in moralinin çok bozulduğu belirtildi.

Galatasaray fotoğrafçısı Fotoarena'nın haberine göre; Trabzonsporlu taraftarlar, Kerem Aktürkoğlu'nun moralini bozacak Marcao tezahüratları yaptı.

"KAÇ KEREM"

Bir grup taraftar ısınma esnasında Kerem'e doğru, "Kaç Kerem, Marcao geliyor" tezahüratı yaptı. Bunun üzerine genç futbolcunun moralinin çok bozulduğu belirtildi.

İLK YARIYA DAMGA VURDU

Kerem Aktürkoğlu karşılaşmanın ilk yarısında Halil, Emre Kılınç ve Morutan ile birlikte Trabzonspor defansının başını ağrıttı. Emre ve Morutan'ın oyundan alınması, Kerem'in de performansını olumsuz etkiledi.

Kerem Aktürkoğlu'nun derdi bitmiyor! Trabzonspor taraftarından yakışıksız tezahürat

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kerem Aktürkoğlu Trabzonspor Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (5)

kadir bedir :

Trabzonsporr kadar kötü niytetli taraftar yok.

61
48
yanıtYanıtla
Murat Tuncay:

caykur rize var birde

yanıt32
yanıt4
Aykut Aykut:

ayıp be kardeşim. Ben Fenerbahçeliyim ama zaten çocuk psikolojik olarak olayın etkisinde hala. bir de üstüne aptlca tezahürat yapılıyor. bitireceksiniz bu yetenekli çocuğu. kendi oyuncunuzu ağlattınız bir de rakip takımın milli futbolcumuzun üstüne gidip iyice tramva yaşatıyorsunuz adama. insanlıktan çıkmış bazı ts taraftarları bunu hep yapıyor. yazık size.

17
7
yanıtYanıtla
cenker :

futbol tarihinin teröristidir trabzon

20
4
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Trabzon nün taraftarı değişik ama kereminde moral bozmasına gerek yok işine baksın.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title