Haberler

Kalpar: "Bu Tür Maçları Kazanmak Gerekir"

ELAZIĞ (İHA) – TY Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, kolay denilen maçların zor geçtiğini belirterek, bu tür müsabakaların kazanılması gerektiğini söyledi.

ELAZIĞ (İHA) – TY Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, kolay denilen maçların zor geçtiğini belirterek, bu tür müsabakaların kazanılması gerektiğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan TY Elazığspor, bu karşılaşma için kulüp otobüsüyle yola çıktı. Hareket öncesi Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, İHA'ya açıklamalarda bulundu.

Kolay denilen maçların zor geçtiğini ifade eden Kalpar, "Bizim açımızdan önemli ve zor bir maç. Buradan alınacak iyi bir netice, oynanacak olan Manisaspor maçına olumlu yansıyacak. Bu iki maçı kazandığımız takdirde inanıyorum ki Bolu'ya iyi bir şekilde gideceğiz. Orada Play-Off'a kalma gibi bir final maçımız olacak. Ama öncelikle bu tür maçları kazanmak gerekir. İnşallah kazanırız" dedi.

Geçen akşam yönetim tarafından yapılan bir maçlık prim ödemesinin takım üzerinde çok büyük bir etkisi olmadığını dile getiren Kalpar, "İçeride halen daha 2 prim var. Ekonomik yönden kulüp sıkıntı içerisinde. İster istemez sıkıntılar devam ediyor. Bu sıkıntıları aşmak gerekir diye düşünüyorum. Biz şu anda onu düşünecek durumda değiliz. Önümüzdeki maçı düşünüyoruz" diye konuştu.

Alpaslan: "Play-Off oynamayı çok istiyoruz"

Gaziantepspor maçının zor bir maç olduğunu aktaran ön libero Alpaslan Öztürk ise, "Çünkü Gaziantepspor'un kaybedecek hiçbir şeyi kalmadı. Bizim kazanabileceğimiz çok şey var. Hafta içi yaşamış olduğumuz olumsuzluklar var. Bunlar ister istemez bizi olumsuz etkiledi. Bir 3 puan bunları unutturmazsa da biraz hafifletir diye düşünüyorum. Bizim asıl hedefimiz zaten Play-Off. Oynamayı çok istiyoruz. Gerçekten çok istiyorsak bu maçı almamız lazım. Kazanırsak hedefimize doğru yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Kalpar Gaziantepspor Manisaspor Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title