Haberler

Kalpar: "Bu Tür Maçları Kazanmak Gerekir"

ELAZIĞ (İHA) – TY Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, kolay denilen maçların zor geçtiğini belirterek, bu tür müsabakaların kazanılması gerektiğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan TY Elazığspor, bu karşılaşma için kulüp otobüsüyle yola çıktı. Hareket öncesi Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, İHA'ya açıklamalarda bulundu.

Kolay denilen maçların zor geçtiğini ifade eden Kalpar, "Bizim açımızdan önemli ve zor bir maç. Buradan alınacak iyi bir netice, oynanacak olan Manisaspor maçına olumlu yansıyacak. Bu iki maçı kazandığımız takdirde inanıyorum ki Bolu'ya iyi bir şekilde gideceğiz. Orada Play-Off'a kalma gibi bir final maçımız olacak. Ama öncelikle bu tür maçları kazanmak gerekir. İnşallah kazanırız" dedi.

Geçen akşam yönetim tarafından yapılan bir maçlık prim ödemesinin takım üzerinde çok büyük bir etkisi olmadığını dile getiren Kalpar, "İçeride halen daha 2 prim var. Ekonomik yönden kulüp sıkıntı içerisinde. İster istemez sıkıntılar devam ediyor. Bu sıkıntıları aşmak gerekir diye düşünüyorum. Biz şu anda onu düşünecek durumda değiliz. Önümüzdeki maçı düşünüyoruz" diye konuştu.

Alpaslan: "Play-Off oynamayı çok istiyoruz"

Gaziantepspor maçının zor bir maç olduğunu aktaran ön libero Alpaslan Öztürk ise, "Çünkü Gaziantepspor'un kaybedecek hiçbir şeyi kalmadı. Bizim kazanabileceğimiz çok şey var. Hafta içi yaşamış olduğumuz olumsuzluklar var. Bunlar ister istemez bizi olumsuz etkiledi. Bir 3 puan bunları unutturmazsa da biraz hafifletir diye düşünüyorum. Bizim asıl hedefimiz zaten Play-Off. Oynamayı çok istiyoruz. Gerçekten çok istiyorsak bu maçı almamız lazım. Kazanırsak hedefimize doğru yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Kalpar Gaziantepspor Manisaspor Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title