Haberler

Kale direğinin yanına saklanan uyanık futbolcu, kaleciyi gafil avladı

Güncelleme:

Olympiakos forması giyen Andreas Bouchalakis, Aris ile oynadıkları maçta kalecinin arkasına saklanarak ilginç bir gole imza attı.

Yunanistan Kupası çeyrek final rövanş maçında Aris ile Olympiakos takımları karşı karşıya geldi. İlk maçı 2-1 kazanan Olimpiakos, deplasmanda rakibiyle 1-1 beraberek alarak adını yarı finale yazdırdı.

KALE DİREĞİNİN YANINA GİZLENDİ

Oldukça çekişmeli geçen mücadelenin 87. dakikasında ilginç bir olay yaşandı. Konuk ekibin 27 yaşındakiorta saha oyuncusu Andreas Bouchalakis, ceza sahasında yaşanan bir pozisyon ardından yarı alanına doğru koşmayıp kale direğinin oraya gizlendi.

Kale direğinin yanına saklanan uyanık futbolcu, kaleciyi gafil avladı

KALECİ GAFİL AVLANDI

Kalecinin arkasında saklanan Yunan oyuncu, file bekçisinin topu yere bırakmasının ardından koşup meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Olympiakos FC Yunanistan Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

Ykmm:

Tipik yunan sahtekarlığı

19
11
yanıtYanıtla
Pütürge li:

ahlaksız gol

17
7
yanıtYanıtla
RUHİ:

Fırsatçılık yapıp gol atıyor neresi ahlaksız? Birbirlerine tekme atıp küfür etmekten daha medenice bence

yanıt5
yanıt4
Musti:

Ulan ayıp be sanki büyük bir iş yaptı öyle gol olsa ne olmasa ne

15
5
yanıtYanıtla
Cnr:

Beşiktaşlımısın

yanıt2
yanıt1
Recep:

gol geçerli olmaması gerekir

7
13
yanıtYanıtla
Burak:

Neden acikla

yanıt4
yanıt4
HAMİT:

Neden? Kurallara aykırı değil ki!

yanıt4
yanıt0
TEMİZ GOL:

kaleci hatasından ve dikkatsizliğinden kaynaklı son derece temiz bir gol. . gol atanı tebrik etmek gerek. . kaleciler genelde bu şekilde vakit öldürüyor, umarım bu gol herkese ders olur da biraz seri oynarlar

16
3
yanıtYanıtla
FUTBOLCUU:

SAKLAMBAÇ MI OYNUYORUZ, NE SAÇMA Bİ KURAL YA, İYİ SAKLAN GEL TOPU AL GOL AT

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title