Haberler

Juventus, Mesut Özil'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor

Güncelleme:

Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe, uzun bir süredir Mesut Özil ile ilgileniyor. Geçtiğimiz günlerde Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı'nın bu transfer için Mesut Özil'i ziyaret ettiği iddia edilmişti. İtalyan basınında yer alan bir haberde Juventus, Mesut Özil'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil'in yeni adresi merak ediliyor. Orta saha oyuncusu için Amerika ve Arap ülkeleri sıkça konuşulurken, İtalya'dan flaş bir iddia geldi.

TuttoSpor'un haberine göre Mesut Özil, menajeri aracılığıyla İtalyan devi Juventus'la iletişime geçti.

6 AYLIK PLAN

32 yaşındaki Mesut Özil'in yüklü maaş çeki yüzünden Arsenal'in erken ayrılığa izin vereceği konuşuluyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncunun, Ocak ayında ayrılması bekleniyor.

Ocak'tan itibaren Dünya Kupası şampiyonu oyuncunun maaşından geriye kalan ücret 10 milyon avro civarında olacak. Arsenal'in bu ücretin yarısını üstlenmesi halinde, Juventus'da diğer yarısını üstlenerek Mesut'u kadrosuna katabilir.

RAMSEY VE BUFFON SÖZLERİ

Arsenalli Meust Özil geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabındaki soru cevapta Juventuslu oyuncular üzerine konuştu.

Mesut Özil Twitter'daki yazısında; "Gigi Buffon'la beraber oynamayı hayal ediyorum. O harika bir insan ve şampiyon. Ramsey de fantastik bir oyuncu, onunla beraber oynamak güzeldi." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Juventus İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (9)

Zalım:

Önce kruse nin parasını odesinler ne mesut undan bahsediyorsunuz. Hayal satmayın

4
3
yanıtYanıtla
akıllı biri:

Akıllı biri Mesut. Salak mı, attan inip eşeğe binsin? Avrupa dururken ortalama bir takıma gelmez. Daha geçen gün fenerbahçe''nin takım otobüsüne haciz geldi. Mesut gelse nasıl verecekler parasını?

5
1
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Yüzüne söylerim adam değil istese de olamaz.

2
2
yanıtYanıtla
AA:

MESUT YILLIK ÜCRETİNİ ŞU AN TÜRKİYEDE HİÇ BİR KLUP KARŞILAYAMAZ. . . . . 3, 4 YIL SONRA BELKİ GELEBİLİR. . . . .

3
0
yanıtYanıtla
Cefo:

Isi bitmemiski halen turkiyeye herkes emekli olunca gelir

2
1
yanıtYanıtla
Behçet nacar:

Adam hala paraya doymuyorsa bırakın gelmesin daha iyi

1
1
yanıtYanıtla
OZİLİST:

SÜPER OLUR OZİL - RONALDO İKİLİSİNİ BİDAHA İZLERİZ İNŞALLAH

2
0
yanıtYanıtla
ya ya tabi tabi:

ya ya tabi tabi tabi tabi tabi tabi

0
1
yanıtYanıtla
GURBETCİ:

Mesut Özil , hiç bir zaman Türkiye de forma giymeyecek planları arasında yok çünkü. . . Almanya da yaşıyorum , çok yakın arkadaşı ile tanıştım geçen ay o söyledi. . . Hiç birşey olmazsa futbolu bırakacağını söyledi. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title