Haberler

Jamie Vardy'nin eşi, kendisine kocasının cinsel ilişki videosuyla şantaj yapan kişinin planını ifşa etti

Güncelleme:

Haber sızdırma olayı nedeniyle mahkemelik olan Jamie Vardy'nin eşi Rebekah ile Wayne Rooney'nin eşi Coleen'nin duruşması bugün görüldü. Rebekah Vardy, Coleen Rooney'yi savunan birinin kocasının cinsel ilişki videosuyla kendisine şantajda bulunduğunu söyledi.

Jamie Vardy'nin eşi Rebekah, Wayne Rooney'nin eşi Coleen ile giriştiği iftira savaşı kapsamında mahkemeye verdiği ifadede, bir trolün şantaj planına hedef alındığını iddia etti. Davanın bir parçası olarak Rebekah, yaşadığı korkunç trol olayını mahkemeye anlattı.

Kocası Jamie hakkında yanlış iddialar içeren bir dizi mesaj sundu. Yanlış bir şekilde sadakatsiz olduğunu ve "cinsel ilişki videoları" olduğunun iddia edildiği bir trolü anlattı.

Tehdit mesajında Rebekah, bir miktar Bitcoin göndermediği takdirde iddia edilen videoları yayınlamakla tehdit edildiğini iddia etti.

Jamie Vardy'nin eşi, kendisine kocasının cinsel ilişki videosuyla şantaj yapan kişinin planını ifşa ettiColeen Rooney

"ÖDEŞME ZAMANI"

Jamie Vardy'nin eşi, kendisine gelen mesajda, "Hey Becki, Şimdilik isimsiz olacağım ama Coleen'i temsil edeceğim. Çünkü ödeşme zamanı. Bu çok ciddi ve eğer bu oraya sızarsa, senin ve Jamie'nin sonunuz olacak. Tek bir isteğim var. 2,5 Bitcoin'i bugün benim Bitcoin cüzdan adresime gönder. Yarın bu saatlerde sizden haber almazsam, çevrimiçi olarak sızdıracağım ve bu kanıtı medyaya isimsiz olarak ileteceğim. Bekliyorum" dediğini açıkladı.

ROONEY'NİN EŞİ MAHKEMEYE VERMİŞTİ

Wayne Rooney'nin 34 yaşındaki karısı Coleen, Rebekah'nın kendi özel Instagram sayfasından basına haber sızdırmakla suçlamış ve ikili mahkemelik olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wayne Rooney Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

Uyarı:

Midesiz insanlar topluluğu

5
2
yanıtYanıtla
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANE:

Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerdeNe çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perdeVefa yok, ahde hürmet hiç, EMANET lafe-i bi medlulYalan raiç, hiyanet mültezem, heryerde hak meçhulNe tüyler ürperir ya rab, ne korkunç inkılab olmuşNe din kalmış ne iman, din harab, iman türab olmuş. Beraber ağlamazsın, sonra, kör dersin, sağır dersin. Bu hissizlikten insanlık hem iğrensin, hem ürpersin!Ne ibret, yok mu, bir bilsen kızarmak bilmeyen çehren?Bırak tahsili, evladım, sen ilkin bir

2
4
yanıtYanıtla
ceto:

lokum abiler lokum. . .

5
0
yanıtYanıtla
Lokumcu Çeto:

Lokum

1
0
yanıtYanıtla
SANANE:

JİMY UFAK TEFEK AMA AĞZININ TADINI İYİ BİLİYO, AVRAT PAMBUK-PAMBUK. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title